Marlies & Steven – Feestzaal De architect

Feestzaal De Architect

Feestzaal De Architect voor Marlies en Steven

Feestzaal de Architect in Lennik was de prachtige trouwlocatie voor het huwelijk van Marlies en Steve. De voorbereiding van het huwelijk van Marlies en Steven begon he ouderlijk huis van de bruid in Oud-Heverlee. Na het aankleden van bruid was het tijd voor de first look voor het huis in het bijzijn van familie en vrienden. Na een hapje was het tijd om verder te gaan naar het gemeentehuis van Lennik voor het wettelijk huwelijk.

Gemeentelijk huwelijk Lennik

Het bruidspaar kwam stijlvol toe in hun zwarte Porche. Na het wettelijk huwelijk werd het kersverse paar opgewacht voor een grote uittrede op trap van het gemeentehuis. En kon het bruidspaar alle gelukwensen in ontvangst nemen en de aanwezigen gasten groeten.

Fotolocatie plantentuin Meise

Het bruidspaar had voor de plantentuin van Meise gekozen als fotolocatie. Er is niet alleen een mooie tuin maar ook een prachtige tropische serre die een van de mooiste binnenlocaties is van Belgie en perfect kan dienen als alternatief bij minder goed weer. Gelukkig hadden we geluk met het weer en konden we eerst wat fotograferen in de uitgestrekte prachtige plantentuin van Meise alvorens verder te gaan naar de tropische serre. Een uitgelezen moment om het koppel te verstoppen achter reusachtige bananenbladeren.

Buitenceremonie in Feestzaal De Architect

Na de fotoreportage in de plantentuin van Meise werd het koppel opgewacht door familie en gasten in de prachtige tuin van de feestzaal de Architect. Deze was stijlvol aangekleed voor de buitenceremonie. De buitenceremonie werd voorzien van live muziek en opgeluisterd door vele emotionele speeches. Hierna was terug het tijd voor ontspanning en kon de receptie beginnen. De dag werd tenslotte afgesloten met een dansfeest in de speciaal aangebouwde tent met extra veel verluchting om veilig te kunnen dansen in coronatijden. Wat een prachtige dag. Alles was perfect verlopen en de liefde van het koppel straalde af op alles en iedereen. Bedankt dat ik er bij mocht zijn op jullie prachtige dag!

Plantentuin Meise bruidspaar knuffelt voorbereiding make-up huwelijk Oud-Heverlee Aankleden bruidegom huwelijk Oud-Heverlee Voorbereiding huwelijk bruidegom Oud-Heverlee Aankleden bruid huwelijk slaapkamer Oud-Heverlee Aankleden bruid Oud-Heverlee Bruidsmeisje slaapkamer bruid oud-heverlee first look huwelijk Oud-Heverlee First look huwelijk Oud-Heverlee voordeur Knuffel first look huwelijk Oud-Heverlee Kus first look huwelijk Oud-Heverlee Familie applaus first look huwelijk Oud-Heverlee Vertrek gemeentehuis Porche bruidswagen Oud-Heverlee Huwelijk gemeentehuis Asse trouwzaal Wettelijk huwelijk gemeentehuis Asse Gemeentehuis Asse bruid handtekening Huwelijk gemeentehuis Asse bruidspaar kust Gemeentehuis Asse huwelijk familie trouwzaal Gemeentehuis Asse huwelijk uittrede bruidspaar trap Gemeentehuis Asse vertrek bruidspaar zwarte porche Plantentuin Meise huwelijksreportage bruidspaar wandelt Plantentuin Meise bruidspaar hand in hand Plantentuin Meise bruidspaar tropische serre Plantentuin Meise huwelijksreportage tuin Plantentuin Meise bruidspaar op zitbank tuin Plantentuin meise overhandigen bruidsringen Plantentuin Meise bananenboom bruidspaar Plantentuin Meise bruidspaar bruidspaar tuin feestzaal de architect Lennik Plantentuin Meise bruidspaar juicht in tuin Plantentuin Meise fontein bruidspaar Detail handen bruidspaar Plantentuin Meise bruidspaar vijver tropische serre Feestzaal de architect intrede zwarte porche huwelijk Feestzaal De Architect familie intrede bruidspaar Feestzaal de architect huwelijksceremonie tuin intrede bruid en vader Feestzaal de architect buitenceremonie bruidspaar Feestzaal De Architect buitenceremonie huwelijk in tuin Feestzaal de Architect buitenceremonie speech Buitenceremonie Feestzaal de architect live guitar muziek Buitenceremonie opvoering vriendin buitenceremonie huwelijk Feestzaal de architect buitenceremonie bruid speech Buitenceremonie familie huwelijk Feestzaal de architect buitenceremonie huwelijk zomer Feestzaal de architect ja-woord bruidspaar buitenceremonie bruidspaar kust feestzaal de architect uitwisselen huwelijksringen buitenceremonie tuin buitenceremonie uittrede bruidspaar tuin feestzaal de architect receptie huwelijk tuin feestzaal de architect Lennik Groepsfoto tafel huwelijksfeest Feestzaal de architect openingsdans huwelijk bruidspaar dans huwelijksfeest gasten applaus openingsdans Openingsdans feestzaal de architect bruidspaar kust Huwelijksfeest feestzaal de architect Lennik Feestzaal de Architect dansfeest huwelijk Dansende gasten huwelijk Lennik ouderdans huwelijk bruidegom juicht dansfeest huwelijk bruidspaar danst huwelijksfeest dansfeest huwelijk feestzaal de architect Lennik dansfeest dansen op grond Feestzaal de architect aansnijden bruidstaart

Share this story