Marlies & Robin – Monnikenhof

Monnikenhof

Feestzaal het Monnikenhof van Vlierbeekwas de ideale setting voor het sprookjesachtige thema ‘Alice in Wonderland’. Marlies en Robin kozen als fotolocatie voor het wijnkasteel Genoelselderen.  Omwille van de overheerlijke brunch in het nabijgelegen restaurant Sapere in Genoelselderen waren we de tijd een beetje uit het oog verloren. Hierdoor moesten we de huwelijksreportage een beetje inkorten, maar desalniettemin met een prachtig resultaat.

Wijnkasteel Genoelselderen

Ondanks tijdgebrek waren Marlies en Robin gelukkig heel spontaan voor de camera, waardoor we toch nog heel wat leuke beelden hebben kunnen maken alvorens de buitenceremonie zou starten. Het wijnkasteel Genoelselderen heeft een prachtige tuin en dreef. Ook het authentieke witte kasteel is een geliefde achtergrond voor een huwelijksreportage. Aan deze mooie locatie hangt natuurlijk een prijskaartje vast, maar de inkom die je er moet betalen is zijn geld meer dan waard. Bovendien krijgen de koppels een fles heerlijke witte wijn cadeau en mag er ook in de authentieke wijnkelder gefotografeerd worden wat voor speciale beelden kan zorgen.

Buitenceremonie in prachtige tuin Monnikenhof:

De ouders hadden meer dan gelijk toen ze mij vertelden dat de buitenceremonie prachtig zou zijn onder de grote oude boom in de tuin van het Monnikenhof. De ceremonie was niet alleen mooi in elkaar gestoken, maar ook zeer persoonlijk met ontroerende, grappige en intense momenten. Na een mooi afsluiter met een verwelkomend en enthousiast bellenblazen kon het avondfeest beginnen.

Alice in Wonderland:

Marlies en Robin hadden voor het thema ‘Alice in Wonderland’ gekozen. Het beloofde een originele, sprookjesachtige en fantasierijke avond te worden. Zelden heb ik een thema zo mooi uitgewerkt gezien. De feestzaal was werkelijk omgetoverd tot een sprookje. De ingang van de feestzaal, de geschenkjes en de tafeldekking waren versierd met ontelbare details. Niet te verwonderen dat bijna iedereen met een grote glimlach alle details wou vastleggen op hun smartphone. Na het diner, de presentaties en het ontvangen van de cadeaus kon het feest losbarsten en gingen alle remmen los op het dansfeest.  Later op de avond hebben we, onder tijdsdruk van de maître van de feestzaal, nog een paar nachtopnames gemaakt om de avond mooi af te sluiten. Wat een prachtige dag!

Sapera restaurant portret bruidspaar Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar fontein Genoelselderen wijnkasteel binnentuin bruidspaar wandelt bruidspaar in dreef wijnkasteel Genoelselderen Wijnkasteel bruidspaar knuffelt bruidspaar trap wijnkasteel Genoelselderen buitenceremonie huwelijk Monnikenhof intrede vader bruid buitenceremonie huwelijk Monnikenhof bruidspaar Monnikenhof op bank roze rood bruidsboeket buitenceremonie speech Monnikenhof bruidspaar kijkt bruid ja-woord buitenceremonie tuin Monnikenhof bruidegom emotioneel ja-woord buitenceremonie Monnikenhof uitwisselen ringen buitenceremonie Monnikenhof bruidspaar kust Monnikenhof Sint-Truiden tuin bruidegom bedankt vriend buitenceremonie Monnikenhof Genoelselderen bruidegom traan speech vriend buitenceremonie Monnikenhof Genoelselderen uittrede bruidspaar huwelijk tuin Monnikenhof bellen blazenbruidsjongen maakt foto bruidspaar binnenplein Monnikenhof Genoelselderen hapjes serveren binnenplein Monnikenhof Genoelselderen binnenplein Gasten toasten plezier huwelijk buitenreceptie Monnikenhof details feesttafel Monnikenhof feestzaal huwelijk prachtig gedekte feesttafel feestzaal Monnikenhof huwelijk groepsfoto bruidspaar familie feesttafel Monnikenhof Genoelselderen bruidegom ontvangt cadeau huwelijk Monnikenhof bruid fotoboek cadeau huwelijk vriendinnen Monnikenhof openingsdans bruidspaar Monnikenhof Genoelselderen dansfeest vrienden huwelijk dansvloer Monnikenhof bruid dansvloer Monnikenhof Genoelselderen huwelijk vrienden dansen bier huwelijk bruidegom met vrienden dansfeest huwelijk bruid dansvloer monnikenhof Genoelselderen gasten vrienden dansen huwelijk Genoelselderen bruidegom dansvloer Monnikenhof vriend vriendin dansen huwelijk dansvloer huwelijk selfie huwelijk Monnikenhof bruidegom dansvloer beste vrienden nachtopname bruidegom vrienden roken mafialook Monnikenhof nachtopname bruidspaar poort

Share this story