Ostuni workshop – Puglia

Ostuni workshop

De Ostuni workshop werd van 24 tot 28 Oktober georganiseerd door Gianluca Adovasio georganiseerd in Puglia, een paar kilometer van het beroemde witte stadje Ostuni. De heenreis verliep welliswaar niet zo vlot als ik had gehoopt. De treinreis van Bari naar Pulgia was een heel stuk langer dan verwacht waardoor ik niet tegen de avond, maar midden in de nacht pas arriveerde voor de grote ijzeren poort van het Masseria Montenapoleone. Het zou mijn eerste grote workshop worden als huwelijksfotograaf.  Professionele fotografen komen hier samen om kennis te maken, gedachten uit te wisselen en te luisteren naar boeiende voordrachten. 3 dagen samen met andere fotografen luisteren naar voordrachten van o.a. Julia & Gil, Adrian Wood, Petar Jurica en Samm Blake.

Masseria Montenapoleone

Overdag werd er een styled wedding shoot georganiseerd waar we de fotografen aan het werk zagen, die elk persoonlijk hun techniek toepassen om de koppels te fotograferen in het wondermooi decor van het hotel van Masseria Montenapoleone.  Tussendoor konden we genieten van de prachtige omgeving en het heerlijk uitgebreid Italiaans buffet. Ook de kamers waren een juweeltje. Er was vooraf gezegd dat deze workshop mijn leven zou veranderen en inderdaad. Het is een workshop die mij als fotograaf zeker veranderd heeft. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van deze schitterende ervaring.

Ostuni workshop in Italië

Hier zijn enkele sfeerbeelden die ik heb gemaakt van het prachtige Masseria Montenapoleone. Het was voor mij een ideale afsluiter van het huwelijksseizoen. Werkelijk alles is hier prachtig. Alle details, de eeuwenoude olijfbomen en cactussen, de bloempotten, het hotel. Het lijkt wel een decor uit een filmsetting. Dit smaakt naar meer. Het is dan ook de bedoeling om vanaf nu meerdere workshop per jaar te volgen. De volgende in de rij is al geboekt, de TwoMann balls out workshop in Kenia van Erica en Lanny Mann. Het tilt niet alleen je fotografie naar een hoger niveau, maar je leert er ook een heel pak nieuwe ongelooflijk fijne mensen kennen. Ik kijk er alvast naar uit!

masseria montenapoleone swimming pool masseria montenapoleone waterwell Ostuni wedding Masseria groom hold arm bride Puglia wedding details wedding bouquet Ostuni wedding Puglia masseria montenapoleone entrancemasseria montenapoleone hotel building Groom hold bride Ostuni wedding bride and groom touch foreheads bride touch hand groom Bride and groom standing in grape plantation Bride and groom walk olive garden Italian bride with flower bouquet bride and groom hug groom kiss bride in low bushes Bride and groom in grape plantation Bride hold hand of groom bride and groom walk together bride and groom hug Puglia wedding bride and groom grape plantation Italy masseria montenapoleone path to olive garden Olive threes masseria montenapoleone Bride and groom with small cat bride and groom walk in olive garden Ostuni workshop masseria montenapoleone door groom kiss bride in Ostuni Ostuni workshop bride kiss groom Masseria Puglia candles on wedding table setting candles and flower for wedding flower bouquet on wedding table

Share this story