Photobooth in notenhout:

Huur deze mooie stijlvolle retro photobooth in notenhout design als de perfecte aanvulling op jullie feest of event. Op deze manier kan je uw gasten op een leuke manier een onvergetelijke souvenir mee naar huis geven.

Waarom deze, en geen andere?

Dikwijls zijn koppels achteraf ontgoocheld in de kwaliteit van de foto’s van hun photobooth. Het was een leuke aanvulling op het feest maar de foto bleken achteraf onderbelicht, niet scherp of van lage kwaliteit. Deze photobooth is niet alleen een prachtig design. Ze is ook voorzien van een krachtige flitser met beauty dish voor een perfecte belichting de foto’s.  Door aanraking van het touchscreen worden er hoge kwaliteit foto’s gemaakt met een professionele spiegelreflexcamera. Hetgeen professionele en goed belichte foto’s in hoge kwaliteit geeft. Voor de photo booth kan iedereen zich vrij bewegen. De foto’s zullen altijd scherp zijn. Op het touchscreen kunnen de gasten zichzelf  op voorhand zien. De foto booth is heel eenvoudig te bedienen en is geschikt voor alle leeftijden. Zodat jullie eindelijk leuke groepsfoto’s kunnen maken van alle gasten die aanwezig zijn op jullie feest. De foto’s kunnen ter plaatse in tweevoud worden afgedrukt op een fotostrookje met jullie naam of logo boven de foto’s. En na het huwelijk lever ik jullie alle foto’s digitaal. Zo kunnen jullie nog eens extra genieten van alle beelden. Tijdens het feest ben ik zelf aanwezig voor technische ondersteuning. Als optie kan er ook een achtergrond geplaatst worden met een rosé gouden glitter gordijn.

Photobooth Notenhout
Foto booth Digitaal – 300 euro

Een photobooth met enkel de digitale bestanden.

Foto booth Classic – 400 euro

Een fotobooth met tot 400 prints. Dit is normaal ruim voldoende is voor elke huwelijksfeest. Optie: 50 euro extra per 100 extra prints.

Foto booth PLUS – 450 euro

Photobooth met tot 400 prints en een extra rosé zilver glitter gordijn achtergrond voor je booth.