Huur deze mooie stijlvolle retro photobooth in notenhout design als de perfecte aanvulling op jullie feest of event. Op deze manier kan je uw gasten op een leuke manier een onvergetelijk souvenir mee naar huis geven.

Photobooth in prachtig notenhout.

Photobooth retro notenhout

Waarom deze, en geen andere?

Het was een leuke aanvulling op het feest maar de foto’s bleken achteraf onderbelicht, niet scherp of van lage kwaliteit. Deze foto booth is niet alleen een prachtig design. Ze is ook voorzien van een krachtige flitser met beauty dish voor een perfecte belichting van de foto’s. Door aanraking van het touchscreen worden er hoge kwaliteit foto’s gemaakt met een professionele spiegelreflexcamera, hetgeen professionele en goed belichte foto’s in hoge kwaliteit geeft. Voor de photo booth kan iedereen zich vrij bewegen. De foto’s zullen altijd scherp zijn. Op het touchscreen kunnen de gasten zichzelf op voorhand zien. De fotokiosk is heel eenvoudig te bedienen en is geschikt voor alle leeftijden, zodat jullie eindelijk leuke groepsfoto’s kunnen maken van alle gasten die aanwezig zijn op jullie feest. De foto’s kunnen ter plaatse in tweevoud worden afgedrukt op een fotostrookje met jullie naam of logo boven de foto’s. Bovendien bezorg ik jullie na het huwelijk alle foto’s digitaal. Zo kunnen jullie nog eens extra genieten van alle beelden. Tijdens het feest ben ik zelf aanwezig voor technische ondersteuning. Als optie kan er ook een achtergrond geplaatst worden met een rosé gouden glitter gordijn.

Pakket 2

Pakket 3

Pakket 1

Photobooth retro notenhout
Photobooth lens
Photobooth wood

Photobooth plezier van halfweg receptie tot 2u na de openingsdans. Foto's worden ook digitaal aangeleverd. Achtergrond zilver rosé glitter gordijn en doos vol met photobooth attributen zoals grappige pruiken, hoeden en brillen.

Photobooth plezier van halfweg receptie tot 2u na openingsdans. Foto's worden ook digitaal aangeleverd. 2x3 foto's afgedrukt op een printstrookje. Achtergrond zilver rosé glitter gordijn.

Photobooth plezier van halfweg receptie tot 2u na openingsdans. Foto's worden ook digitaal aangeleverd. 2x3 foto's afgedrukt op een printstrookje.

475 euro

450 euro

425 euro

PHOTOBOOTH IN NOTENHOUT

Photobooth glittergordijn

INFO

Photobooth strookje huwelijk
Photobooth voorbeeldfoto

Bij normaal gebruik staat er geen beperking op het aantal prints en kan iedereen naar hartelust gebruik maken van de photobooth. De 3 foto’s worden in tweevoud afgedrukt op een fotostrookje. Het strookje van de photobooth zal voorzien worden van jullie namen en de huwelijksdatum bovenaan het fotostrookje.

Als jullie toch liever voor een ander ontwerp gaan kunnen jullie ook uw eigen logo bovenaan het strookje laten plaatsen.

Een strookje kan bijvoorbeeld gebruikt worden om in het gastenboek te kleven en het andere strookje kunnen de gasten mee naar huis nemen als aandenken. Na het huwelijk ontvangen jullie tevens alle beelden digitaal.

Bij HET RESERVEREN VAN DEze PHOTOBOOTH.

Kiezen jullie voor een MOOIE RETRO PHOTOBOOTH ALS AANVULLING OP HET FEEST. EEN OPTIE DIE TELKENS UITDRAAIDE OP EEN ONVERGETELIJKE ERVARING.

Photobooth in actie

De foto's worden in tweevoud afgedrukt op een strookje van 5 x 15 cm. Een onvergetelijke herinnering voor jullie gasten en een mooi aandenken om in jullie gastenboek te kleven. Bovendien krijgen jullie alle beelden ook digitaal aangeleverd.

Veelgestelde vragen

Tips & vragen