waarom deze en geen andere?

Photobooth in prachtig notehout

Het was een leuke aanvulling op het feest maar de foto’s bleken achteraf onderbelicht, niet scherp of van lage kwaliteit. Deze foto booth is niet alleen een prachtig design. Ze is ook voorzien van een krachtige flitser met beauty dish voor een perfecte belichting van de foto’s. Door aanraking van het touchscreen worden er hoge kwaliteit foto’s gemaakt met een professionele spiegelreflexcamera, hetgeen professionele en goed belichte foto’s in hoge kwaliteit geeft. Voor de photo booth kan iedereen zich vrij bewegen. De foto’s zullen altijd scherp zijn. Op het touchscreen kunnen de gasten zichzelf op voorhand zien. De fotokiosk is eenvoudig te bedienen en geschikt voor alle leeftijden. De foto’s kunnen ter plaatse in tweevoud worden afgedrukt met jullie naam of logo boven de foto’s. Na het huwelijk ontvangen jullie ook alle foto’s digitaal. Zo kunnen jullie nog eens extra genieten van alle beelden. Tijdens het feest ben ik zelf aanwezig voor technische ondersteuning.

Photobooth retro notenhout
photobooth

De perfecte aanvulling op jullie feest

Huur deze mooie stijlvolle retro photobooth in notenhout designs als de perfecte aanvulling op jullie feest of event. Op deze manier kan je al uw gasten op een leuke manier een overgetelijk souvenir mee naar huis laten nemen.

Photobooth 1

Pakket 1: 425 euro

Photobooth plezier van halfweg receptie tot 2u na openingsdans.
Foto’s digitaal aangeleverd + 2×3 foto’s afgedrukt op een printstrookje.

Photobooth 2

Pakket 2: 450 euro

Photobooth pakket 1 maar nu wordt het ook geleverd met eigen achtergrond systeem met een zilver rosé glitter gordijn.

Photobooth 3

Pakket 3: 475 euro

Photobooth pakket 2. Plus een doos vol met photobooth attributen zoals grappige pruiken, hoeden en brillen om de beleving compleet te maken.

Photobooth 4

Tips en vragen

Tof! De booth zal hierdoor nog persoonlijker worden. Enkel tips om mee rekening te houden. Vermits een foto formaat rechthoekig is en het leuk is als er meerdere mensen op de booth kunnen is het best dat je de achtergrond NIET vierkant maakt en voldoende groot. Een formaat van 2 x3 meter is een mooie formaat. Zo vermijd je storende randen op de foto zonder achtergrond.

Probeer er rekening mee te houden dat er van de photobooth achtergrond slechts een klein deel zal zichtbaar zijn op foto. De achtergrond wordt immers bijna volledig afgedekt door de poserende mensen. Voor een mooie achtergrond kan je best voor een mooie egale romantische kleur of structuur gaan. Drukke patronen, tekst, of een te kleine achtergrond zullen eerder een onrustig of storend effect hebben op het ontwerp. Tekst, logo’s of een datum printen we dus best op het strookje zelf.

Voor een persoonlijke touch raad ik mijn koppels altijd aan om ook zelf voor wat photobooth attributen te zorgen. Maar jullie kunnen natuurlijk ook mijn doos met photobooth attributen gebruiken.

Na aankomst in de feestzaal start ik zo snel mogelijk met het opstellen van de photobooth. Die zal dan normaal gezien operationeel zijn van halfweg de receptie tot half2 s’nachts. Op dat moment heeft iedereen ruimschoots de kans gekregen op de photobooth intensief te gebruiken en beginnen de meeste gasten terug huiswaarts te keren. Vermits ik al dikwijls op de been ben van s’morgens vroeg is veel langer blijven, of rechtstreeks vertrekken naar een volgend huwelijk zonder nachtrust fysiek niet haalbaar.

Bij normaal gebruik staat er geen enkele beperking op het aantal prints en kan iedereen naar hartelust gebruik maken van de photobooth. Er worden 3 foto’s per sessie in tweevoud afgedrukt op een fotostrookje. Na het huwelijk ontvangen jullie alle beelden nog eens digitaal. Onder abnormaal gebruik versta ik kinderen of mensen die continu en gedurende langere tijden afdrukken blijven maken in dezelfde opstelling.

Het strookje van de photobooth zal voorzien worden van jullie namen en de huwelijksdatum bovenaan het strookje. Als jullie toch liever een ander ontwerp willen kunnen jullie ook een eigen logo bovenaan het strookje laten plaatsen. Gelieve dit logo dan wel 3 weken op voorhand door te sturen in ‘300dpi’ afdruk kwaliteit. Ik heb echter geen specifieke kennis of software voor grafische vormgeving om zelf eigen logo’s te ontwerpen voor jullie. Maar een eigen logo aanleveren kan dus altijd.

Deze photobooth wordt alleen verhuurd tijdens mijn eigen huwelijken. De prijs vermeld op de website is dus specifiek voor koppels die een huwelijksreportage hebben geboekt. Mijn prijs voor een photobooth met vergelijkbare kwaliteit behoort tot de laagste op de markt. Indien jullie graag verder gaan met een goedkopere booth heb ik daar alle begrip oor; De booth is slechts een bijkomende optie die in mijn koppels wil aanbieden.