Annemieke & Patrik – Poortgebouw

Poortgebouw Oud-Rekem:

Poortgebouw Oud-Rekem is waarschijnlijk een van de meest spectaculaire settings in België om een huwelijksfeest te organiseren. Dit was de feestzaal voor Annemieke en Patrik. Na de voorbereidingen en de first look in het nieuwe liefdesnest in Genk het verder richting stadhuis van Genk. Niet met een bruidswagen. Maar met een prachtige rode old-timer brandweerwagen werd het koppel afgehaald. De uittrede aan het stadhuis werd kracht bijgezet door het plaatselijke brandweerkorps die extra rook spuiten met hun brandweerblussers.

Museumkerk Oud-Rekem:

Na het wettelijk huwelijk gingen we naar Oud-Rekem voor het kerkelijk huwelijk in het prachtige kerkje vlakbij de feestzaal gelegen. De dienst werd opgeluisterd door live muziek met viool en prachtige zang. Hierna was het tijd om te genieten van een lunch in de tuin van de feestzaal. De feesttafel was werkelijk prachtig aangekleed. Met het het Kasteel d’Aspremont-Lynden op de achtergrond. Na het maken van de groepsfoto’s in de tuin was het tijd voor het eerste deel van de huwelijksreportage. Door de felle zon hebben we voor in het kasteel en in de schaduw gefotografeerd. Het tweede deel zouden we tegen de avond doen als het licht wat meer flatterend  zou zijn.

Avondfeest Poortgebouw Oud-Rekem:

Na de reportage was het tijd om de gasten te ontvangen in de prachtige setting van het tuin, met het kasteel op de achtergrond. Het eten werd ook hier geserveerd in de tuin. De feestzaal was ondertussen ook al prachtig aangekleed met bloemstukken. Het poortgebouw Oud-Rekem is gekend voor de mooie bloemstukken en versieringen. Maar ook het eten was er heerlijk. Na het genieten in de tuin kon het dansfeest losbarsten. Veel mensen bleven ook genieten van de prachtige zomeravond. Zo kon iedereen deze prachtige dag afsluiten in een sprookjesachtige setting.

 

huwelijksreportage bruidspaar Poortgebouw oud rekem met brandweerwagen Poortgebouw oud-Rekem tafeldecoratie feesttafel tuin tafeldecoratie feesttafel bloemstukken feesttafel Poortgebouw oud rekem groepsfoto eretafel Poortgebouw oud-Rekem tafeldecoratie feesttafel bloemstukken Poortgebouw oud-Rekem tafeldecoratie feesttafel huwelijk Poortgebouw oud-Rekem Museumkerk Oud-Rekem intrede huwelijk Museumkerk oud-Rekem huwelijk Museum kerk oud-Rekem live violist Museumkerk speech bruidskindje Museumkerk Oud-Rekem live muziek Museum kerk oud-Rekem huwelijksringen Museum kerk oud-Rekem ja-woord huwelijk Museum kerk oud-Rekem bruidskindje Museum kerk oud-Rekem huwelijksringen uitwisselen Kasteel d’Aspremont-Lynden bruidspaar voor kasteel Poortgebouw oud-Rekem bruidspaar wandelt bruidspaar bruidspaar op brug kasteel bruidspaar op trap Kasteel d’Aspremont-Lynden huwelijksreportage Kasteel d’Aspremont-Lynden huwelijk Kasteel d’Aspremont-Lynden huwelijksreportage kasteel Poortgebouw oud-Rekem bruidspaar groet gasten Poortgebouw oud-Rekem receptie tuin Poortgebouw oud-Rekem hapjes serveren Poortgebouw oud -Rekem trouw Poortgebouw oud-Rekem bruidskindjes spelen tuin Poortgebouw oud -Rekem huwelijk in tuin Annemieke & Patrik - Poortgebouw 1 Poortgebouw oud-Rekem dessertenbuffet Poortgebouw oud-Rekem openingsdans bruidspaar Poortgebouw oud-Rekem openingsdans Poortgebouw oud-Rekem huwelijk dansfeest feestzaal Poortgebouw oud-Rekem dansen Poortgebouw oud-Rekem trouwparty gasten dansen huwelijksfeest Poortgebouw oud-Rekem bruidspaar danst Huwelijk gasten dansen huwelijk Huwelijk dansfeest trouw Dansfeest huwelijk oud-Rekem avondfeest dansfeest Poortgebouw oud-Rekem dansfeest Dansfeest huwelijk Oud-Rekem

Share this story