REPORTAGES

ELK VERHAAL IS HET VERTELLEN WAARD

REPORTAGES

Sahara-Lommel-verlovingsshoot-koppel-silhouet-meer
Reportages

Elke & Mike – Sahara Lommel

Verlovingsshoot Verlovingsshoot in Sahara Lommel bij zonsondergang Elke en Mike hadden hun verlovingsshoot gepland in het natuurgebied Sahara Lommel. Een grote zandvlakte die zijn naam Sahara niet gestolen heeft. Het lijkt wel een kleine woestijn. Verder zijn er ook mooie naaldbomen, een helder meer en heide planten in de duinen. Het is dan ook niet…

Verlovingsshoot-Meerdaalbos-loveshoot
Reportages

Andrea & Gertjan – Meerdaalbos

Andrea en Gertjan droomden van een fotoreportage in het prachtige Meerdaalbos in Leuven. Ze hadden voor deze setting een aangepaste styling voor de locatie gekozen. Zodat de foto’s beter tot hun recht zouden komen. Het was een echt plezier Andrea en Gertjan te mogen fotograferen. Laat je even betoveren door de beelden van Andrea en Gertjan in de adembenemende natuur van het Meerdaalbos en de Dode Bemde.

Kalmthoutse heide zonsdondergang koppel loveshoot zomer
Reportages

Jill & Gerbrand – Kalmthoutse heide

Het verliefde stel Jill en Gerbrand was op zoek gegaan naar een geschikte locatie om zelf ook eens samen mooi op foto te kunnen staan. Niet zo evident omdat Gerbrand zelf ook fotograaf is en hij het meestal zelf is die de foto’s maakt. Het zachte licht van golden hour, de stijlvolle kleding, de mooie locatie en de ongedwongen sfeer en speelse magische connectie tussen Jill en Gerbrand zorgden voor een onvergetelijke indruk. Wat een fantastisch koppel. De foto’s spreken voor zich.