Liesbeth & Wim – Salons Caipirinha

Salons Caipirinha

Salons Caipirinha was de feestzaal voor het huwelijk van Liesbeth en Wim. De voorbereiding starten in het ouderlijk huis van de bruid in Herzele. Na het make en haar en het aankleden van de bruid zou het koppel elkaar voor het eerst ontmoeten voor het ouderlijk huis. De familie van Wim was samen gearriveerd. Heel de familie kon mee genieten van het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ontmoeten op hun mooiste dag. Na dit intens moment en iedereen was gegroet kon iedereen zich klaar maken voor het kerkelijk huwelijk in de kerk van Herzele.

Kerk Herzele

De viering in de kerk starte met de intrede van het bruidspaar met het bruidskindje. Er was ook mooie live muziek voorzien. En iedereen kon genieten van de prachtige ceremonie. Bij het verlaten van de kerk was er nog een uittrede met confetti.

Park Herzele

Nadat het koppel iedereen uitgebreid had gegroet en de felicitaties in ontvangst hadden genomen was er even een korte brunch met broodjes en bubbels voorzien. Hierna was er even tijd om een wandeling te maken in het plaatselijk park. Hier hebben we een paar portretten gemaakt en had het koppel even tijd om te ontspannen en genieten van elkaar. Alvorens de dag verder te zetten in de feestzaal Salons Caipirinha.

Feestzaal Salons Caipirinha

De feestzaal Salons Caipirinha had een prachtige tuin. Hier kon het bruidspaar alle gasten verwelkomen op de buitenreceptie en konden de gasten genieten van een drankje en allerlei lekkere hapjes die er werden geserveerd. Voor de kinderen was er zelfs een kleine speeltuin voorzien. Na de buitenreceptie was het tijd voor de bruidsmaaltijd. Na het aansnijden van de bruidstaart was er nog even tijd om wat groepsfoto’s te maken. Hierna werd het feest afgesloten met een groot spetterend dansfeest. Alles was perfect verlopen. Een supertof koppel. Prachtig weer en een uitgelaten sfeer. Bedankt dat ik er bij mocht zijn.

Herzele first look huwelijk First look bruid tikt op schouder bruidegom Herzele Herzele first look bruidspaar kust Herzele bruidsreportage koppel in park Huwelijksreportage blote voeten bruid Herzele park bruidspaar wandelt in park Herzele bruidspaar knuffelt in park Herzele huwelijk bruidspaar voor wingerd Herzele huwelijk bruidspaar maakt selfie Herzele vier blauwe mini-cooper bruidswagen voor huis Herzele portret bruidspaar voor bamboo Herzele portret bruidspaar met baby in tuin Herzele kerk huwelijk intrede bruidspaar met bruidskindje Herzele kerk huwelijk speech Herzele kerk huwelijk bruidspaar lacht Herzele kerk huwelijksviering Herzele kerk koppel op bank Herzele huwelijk uitwisselen trouwringen Herzele kerk bruidspaar geeft ja-woord Herzele huwelijk bruidspaar kust Herzele huwelijk familie geeft applaus Herzele huwelijk live zang Herzele huwelijk familie geniet Herzele huwelijk bruidspaar geniet Herzele huwelijk uittrede bruidspaar met confetti Herzele park huwelijksreportage bruidspaar in park Herzele park huwelijksreportage bruidspaar wandelt park salons caipirinha bruidspaar ontvangt gasten avondfeest salons caipirinha bruidspaar ontvangt gasten buitenreceptie salons caipirinha huwelijk serveren cocktails buitenreceptie salons caipirinha huwelijk buitenreceptie salons caipirinha tafeldekking salons caipirinha tafeldekking feestzaal salons caipirinha intrede bruidspaar salons caipirinha intrede bruidspaar gasten applaus salons caipirinha huwelijk speech salons caipirinha huwelijk groepsfoto eretafel salons caipirinha huwelijk groepsfoto tafel salons caipirinha huwelijk groepsfoto vriendinnen met bruid salons caipirinha huwelijk grappige groepsfoto vriendinnen en bruid salons caipirinha huwelijk aansnijden bruidstaart salons caipirinha huwelijk avondfeest bruidspaar met gasten salons caipirinha huwelijk party salons caipirinha tossen bruidsboeket salons caipirinha vriendin vangt bruidsboeket tos salons caipirinha huwelijk openingsdans bruidspaar danst salons caipirinha huwelijk gasten met zonnebril op dansvloer salons caipirinha huwelijk bruid danst met vriendin salons caipirinha huwelijk vriendin maakt selfie met vriendinnen salons caipirinha huwelijk bruid danst met vriendin dansvloer

Share this story