Sihan & Glenn – Salons van Dijck

Huwelijk in de feestzaal Salons van Dijck

Het huwelijk in feestzaal Salons van Dijck van Sihan en Glenn was al enkele keren uitgesteld door Corona, maar nu was het eindelijk zover. Ondertussen waren Sihan en Glenn de trotse eigenaar van een flink dochtertje.

Voorbereiding

De voorbereiding ging van start in het huis in Putte. Kapsalon Charlotte en Lauren Vannieuwenborg verzorgde haar en make-up van de bruid en de familie. Het een gezellige drukte rond de tafel. Vader zat rustig met de hond in de tuin, maar binnen was het alle hens aan dek om op tijd klaar te geraken voor de grote dag.

Intrede met old-timer

De bruidegom kwam stijlvol ter plaatse in een old timer. De first look zou in de tuin plaats vinden. Gelukkig vond ik nog een mooi plaatsje in de tuin waar ook de familie kon genieten toen het bruidspaar elkaar voor het eerst zou zien.

Klaarmaken bruidegom

Na de first look was er nog even tijd om wat detail foto's te maken van het klaarmaken van de bruidegom. Dicht het raam was een ideale plaats. Na wat bubbels waren we klaar om te vertrekken naar de kerk. Hier was een parkeerplaats voorzien zodat ik zonder veel zorgen op tijd kon geraken om alles te fotograferen.

Kerkelijk huwelijk

Het kerkelijk huwelijk zou plaatsvinden in de parochiekerk van Sint-Niklaas in Putte. Glenn kwam samen met zijn moeder als eerste de fier kerk binnen met hun dochtertje in zijn armen. Gevolg door de bruid met haar vader. Het was een prachtige viering met live muziek van Sirin. Nadat het koppel het ja-woord had gegeven en iedereen had kunnen genieten van de prachtige viering en speeches werd heb koppel buiten opgewacht met vele vlagjes en confetti voor een onvergetelijke uittrede.

Receptie

Na de kerkelijk viering had het koppel een receptie voorzien verzorgd door Surplas. Er waren bubbels en lekkere cocktails. De plaatselijke scouts zorgden voor de lekkere hapjes. Er was zelfs een speeltuin, zodat ook de allerkleinsten zich niet verveelden. Om te fotograferen was het echte niet ideaal. Volle zon op een grasveld. Of 'fotografische horror'. Toch heb ik wat beelden gemaakt als herinnering voor het koppel. Ook als was het hevige contrast van de volle zon niet flatterend om te fotograferen. Ook het maken van groepsfoto's was een uitdaging. Het enige plaatsje schaduw was net voor de kerk.

Huwelijksreportage aan kasteel van Zellaer

Voor we verder gingen naar feestzaal Salons van Dijck was er nog even tijd om op zoek te gaan naar mooi licht aan het kasteel van Zellaer. Ik stond even aan de verkeerde ingang van het park, maar na wat instructies van een plaatselijke toerist had ik het koppel al snel gevonden aan de andere ingang van het park. Ze stonden mij al op te wachten aan hun prachtige old-timer auto. De auto mocht helaas het domein niet op, zodat ik snel wat foto's maakte van hun bruidswagen aan de ingang van het park.

Kasteel van Zellaer

Ook tijdens de huwelijksreportage was het volle zon. Het was even zoeken, gelukkig vond ik toch al een paar plaatsjes aan de ingang van het park alvorens we verder trokken door het domein naar het kasteel. Het was de eerste keer dat ik er kwam. Het kasteel van Zellaer is een indrukwekkende burcht met een sloot en kasteelbrug rond het kasteel. Voor het kasteel had het koppel trouwen elkaar het ja-woord gegeven. Hier was ook mooi licht om wet detailfoto's te maken van het koppel op deze speciale plaats voor het koppel.

Feestzaal Salons van Dijck in Mechelen

Het koppel was eerst niet gewonnen voor feestzaal Salons van Dijck, maar nadat het koppel de feestzaal mocht bezichtigen waren ze al snel van mening veranderd. De feestzaal was totaal gerenoveerd en heel stijlvol omgetoverd tot een stijlvolle klasse feestzaal. De gasten werden opgewacht met een buffet op een Ofyr. Tijdens het avondfeest was er nog een heel originele voorstelling van de vrienden alvorens het dak eraf ging met een spetterend dansfeest. De huwelijk was een paar keer uitgesteld, en ondertussen zaten Sihan en Glenn misschien al in een andere fase. Maar wat een prachtig huwelijk is het uiteindelijk geworden. Bedankt voor jullie warme ontvangst.

Huwelijk Kasteel Zellaer
First look bruidspaar in tuin Putte
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 1
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 2
Intrede bruidegom met baby huwelijk kerk Sint-Niklaas
Putte parochiekerk Sint-Niklaas intrede bruid
huwelijk trouw kerk Putte
Huwelijk live muziek kerk Putte
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 3
trouw kerk Sint-Niklaas Putte
Bruidsboeket op altaar Sint-Niklaas kerk Putte
Ja-woord bruidegom parochie kerk Sint-Niklaas
Sint-Niklaas parochie kerk ja-woord bruidspaar
Huwelijk kerk Putte
uitwisselen huwelijksringen parochiekerk Sint-Niklaas Putte
Parochiekerk Sint-Niklaas Bruidspaar kust
Parochiekerk Sint-Niklaas familie huwelijk
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 4
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 5
Kasteel Zellaer bruidspaar kust in tuin
bruidspaar onder boom tuin kasteel Zellaer
Kasteel Zellaer bruidspaar lacht trouwfoto
bruidspaar wandelt kasteel Zellaer
Kasteel Zellaer bruidspaar voor kasteel
Bruidspaar wandelt tuin kasteel Zellaer
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 6
Kasteel Zellaer knuffel huwelijk bruidspaar
Sihan & Glenn - Salons van Dijck 7
Bruidspaar juicht kasteelpoort Zellaer
Salons van Dijck receptie
Receptie huwelijk bruidspaar ontvangt gasten
Salons van Dijck Ofyr huwelijk
Salons van Dijck intrede bruidspaar
Groepsfoto eretafel huwelijk Mechelen
Huwelijk opvoering spel huwelijk feestzaal
Salons van Dijck voorstelling vrienden huwelijk
Salons van Dijck huwelijk openingsdans
Salons van Dijck openingsdans toeschouwers
Salons van Dijck trouwfeest Mechelen
Dansfeest trouw Mechelen
Trouwfeest Mechelen Salons van Dijck
Feestzaal Mechelen huwelijk dansfeest trouw
Salons van Dijck trouw meisje dansen
Trouwfeest Mechelen Salons van Dijck
Salons van Dijck huwelijk dansfeest
Mechelen dansfeest huwelijk
Trouw Mechelen avondfeest dansende mensen
Salons van Dijck bruid danst met vriendinnen huwelijk
Salons van Dijck huwelijk bruid danst
Trouw dansfeest Salons van Dijck Mechelen
Dansfeest vriendinnen huwelijk Mechelen
Salons van Dijck bruidegom gedragen door vrienden dansvloer

Share this story