Sanne & Nick – Beekhoeve

Beekhoeve

De Beekhoeve gelegen midden het dorpje Neerlanden was de feestlocatie voor Sanne en Nick uit Zoutleeuw. De voorbereidingen starten in hun mooi gerenoveerde hoeve in Zoutleeuw.

Kerk

Van hieruit ging het verder naar de kerk voor een prachtige ceremonie die werd opgeluisterd door  Saartje en Laurens van Velvetsmusic. Ook het overhandigen van de huwelijksringen door de bruidskindjes was een magisch moment.

Fotoshoot

Sanne heeft zelf ook een passie voor fotografie. De fotoshoot was dan ook een belangrijk onderdeel van de dag. Het voorspelde weer was echter niet zo bijster goed. Zware regen en storm. Gelukkig was het tijdens het moment van de photoshoot even droog. En konden we fotograferen in de velden en fruitplantages van Zoutleeuw. Ver weg van het gekende lijstje gekenden en over gefotografeerde fotolocatie. De idyllische omgeving en het karakter van de streek komen op zulke locaties mooi naar voor. En toen de voorspelde regen uiteindelijke losbarstte hadden we maximaal gebruik kunnen maken van de droge periode om onze fotoshoot af te werken en verder richting feestzaal te trekken.

Vierkantshoeve Beekhoeve

Via de de boogvormige poort leidt een weg naar een gerestaureerd portaal van eikenhout. Die uitgeeft of de Orangerie. De Beekhoeve is een van de weinige feestzalen met een ruime volledig door glas overdekte Orangerie die bij dit regenachtige zeker zijn diensten bewees. Ze was ruim genoeg en had door de grote raampartijen voldoende daglicht om ook hier onze groepsfoto’s te kunnen afwerken.

Avondfeest

Sanne en Nick waren een droomkoppel om mee te werken. Hun grote liefde voor elkaar en hun positieve mindset komen dan ook gemakkelijk naar voor op de beelden. Het Belgische weer was mede daardoor maar een kleine voetnoot in een werkelijke fantastische dag. Het feest werd afgesloten met de schitterende omkadering van de Beekhoeve met zijn overheerlijke keuken. Tijdens het dansfeest werd de uitbundige sfeer van de dag nogmaals in verf gezet met een verschroeiend hilarisch dansfeest. Bedankt Sanne en Nick, een droomkoppel in alle opzichten.

bruidspaar knuffel Haspengouw Intrede vader bruid Zoutleeuw Bruidspaar kerk Zoutleeuw Kerk huwelijk Zoutleeuw Muzikant huwelijk kerk Zoutleeuw bruidsjongens met ringen ring om vinger schuiven bruidspaar kust kerk Zoutleeuw tekenen bruid huwelijk kerk uittrede bruidspaar kerk Zoutleeuw uittrede bruid groet familie bruidspaar appelplantage Zoutleeuw huwelijkspaar wandelt plantages Zoutleeuw bruidspaar velden Zoutleeuw bruidspaar op appelkisten Zoutleeuw bruidspaar wandelt fruitstreek Zoutleeuw bruid bruidegom juichen fruitstreek Haspengouw bruidspaar knuffelt huwelijksreportage bruidspaar voor appelpallox bruidspaar tussen rijen appelplantage bruidspaar hand in hand appelplantage Bruidspaar springt over waterplas Beekhoeve orangerie receptie indoor Beekhoeve bruid ontvangt cadeau Beekhoeve snacks huwelijk Beekhoeve feestzaal Beekhoeve feesttafel tafeldekking beekhoeve huwelijk Sanne & Nick - Beekhoeve 1 Beekhoeve serveren eten bruidspaar openingsspeech huwelijk Ouders genieten speech bruidspaar Openingsdans bruidspaar bruidegom draagt bruid beekhoeve gasten plezier dansfeest huwelijk vrouw dans tussen heren huwelijkoma en vriendin dansen huwelijk vrienden maken plezier huwelijk dansvloer Beekhoeve dansfeest huwelijk Zoutleeuw vriendin dans huwelijk Beekhoeve vrienden dragen bruidegom dansvloer

Share this story