Nele & Stijn – ‘t Driessent

t’ Driessent

‘t Driessent in Diepenbeek was de feestzaal waar het huwelijk van Nele en Stijn zou plaats vinden. De voorbereiding gebeurde in Zonhoven. Waarna we hadden afgesproken dat het koppel elkaar voor het eerst zou zien in het natuurpark De Teut in Zonhoven. Hier zouden ook enkel foto’s kunnen maken alvorens samen verder te gaan naar het gemeentehuis van Zonhoven voor het wettelijke huwelijk.

Gemeentehuis Zonhoven

Het wettelijke huwelijk ging door in het gemeentehuis van Zonhoven. Toen Nele en Stijn met de bruidswagen stopte voor het plein van het gemeentehuis stond de familie hun al op te wachten. En zagen het koppel hier voor het eerst. Na de plechtigheid werd er nog een mooie uittrede voorzien voor het koppel aan de uitgang van het gemeentehuis. Om dan verder te gaan naar ‘t Driessent voor de lunch en de ceremonie in de tuin van de feestzaal.

Buitenceremonie

De buitenceremonie was gepland in een kleine hut in de tuin. Een mooie locatie, maar het contrast tussen mensen in de donkere hut en de volle zon, net buiten de tent was gigantisch en een heel grote uitdaging om te fotograferen. Om dit contrast te verminderen ben ik vlug wat flitsen gaan opstellen om met mijn flits op volle kracht de donkere mensen wat op te lichten en zo het contrast wat te verminderen en zo wat meer in ballans te brengen met de ‘door de zon verlichte achtergrond’.

Tuin ‘t Driessent

Na de ceremonie en de receptie in de mooie tuin van de feestzaal was er ruim de tijd om ons terug te trekken in de tuin en wat beelden te maken van het koppel. We hadden speciaal gewacht op het zacht avondlicht. De feestzaal heeft een grote tuin met een vijver, en is onderverdeeld in verschillende tuinkamers met een verschillend karakter. Het was een ontspannen moment voor het koppel. En de connectie tussen het koppel was duidelijk zichtbaar. We maakten een rustige wandeling doorheen de tuin en namen de tijd om even te gaan zitten. En wat tijd met elkaar door te brengen. De prachtige dag werd tenslotte afgesloten met een spetterend dansfeest. Een dag om nooit meer te vergeten.

't Driessent bruidspaar knuffelt tuin feestzaal Zonhoven huwelijk aanbrengen make-up Zonhoven kat voorbereiding huwelijk Zonhoven huwelijk dichtknopen trouwjurk De Teut huwelijk first look bruidspaar heide De Teut zonhoven huwelijk first look De Teut huwelijk bruidsboeket De Teut huwelijk koppel wandelt over heide De Teut huwelijk trouwreportage bruidspaar Gemeentehuis Zonhoven bruidswagen huwelijk Gemeentehuis Zonhoven bruidspaar trouwzaal Gemeentehuis Zonhoven trouwzaal Gemeentehuis Zonhoven bruidspaar kust in trouwzaal Gemeentehuis Zonhoven huwelijk tekenen Gemeentehuis Zonhoven bruidsjongen en bruidegom Gemeentehuis Zonhoven uittrede bruidspaar 't Driessent huwelijk receptie tuin 't Driessent feestzaal gedekte feesttafels huwelijk 't Driessent feesttafels huwelijk details 'T Driessent huwelijk bruidspaar toast in tuin 't Driessent huwelijk gasten toasten met drank Feestzaal 't Driessent huwelijk familie aan tafel 't Driessent huwelijk receptie tuin bruidskindjes drinken 't Driessent huwelijksreportage bruidspaar treurwilg tuin 't Driessent huwelijk bruidspaar knuffel in tuin 't Driessent bruidspaar op zitbank huwelijksreportage 't Driessent fotoreportage bruidspaar huwelijk 't Driessent huwelijksreportage bruidspaar voor stenen kruik Feestzaal 'T Driessent huwelijksreportage tuin zomeravond 't Driessent bruidspaar kust in tuin huwelijksreportage Diepenbeek 't Driessent 't Driessent huwelijk koppel aan vijver 't Driessent trouwreportage bruidspaar knuffelt Diepenbeek trouwen feestzaal 't Driessent Trouwreportage feestzaal 't Driessent Diepenbeek 'T Driessent bruidspaar piggy bag tuin feestzaal 't Driessent bruidspaar kust in tuin fotoshoot Groepsfoto eretafel huwelijk feestzaal 't Driessent 't Driessent speech huwelijk feestzaal 't Driessent huwelijk openingsdans bruidspaar t' Driessent bruidspaar openingsdans 't Driessent huwelijk dansfeest Trouwfeest dansvloer vriendinnen dansen 't Driessent trouwfeest gasten dansen 't Driessent avondfeest huwelijk 't Driessent huwelijk bruidegom luchtgitaar dansvloer 't Driessent bruid danst t' Driessent huwelijk vrienden plezier t' Driessent huwelijk gasten vieren dansfeest t' Driessent bruidspaar kust tijdens openingsdans

Share this story