Manon & Christiaan – Barcelona

Huwelijk Barcelona – This must be the place

Gelegen op de flank van een van de Catalaanse heuveltoppen is ‘This must be the place’ de ultieme locatie voor een droomhuwelijk dicht bij Barcelona. Met een uitzicht op de heuveltoppen van de Pyreneeën en dichtbij het sympathieke dorpje Moià bezorgt het je één van de mooiste zonsondergangen die je ooit zal zien. Spanje is een land dat mij telkens opnieuw blijft verbazen met zijn prachtige locaties, lekker eten, goede wijn en culturele elementen. Spanje heeft het allemaal en bovendien is het is nog redelijk bereikbaar voor de gasten die jullie uitnodigen. Daarom is het ook zo’n populaire trouwlocatie in het buitenland.

Prachtig koppel Manon en Christiaan

Een tijdje geleden had ik al eens een prachtige foto van Manon en Christiaan zien passeren op de website van Vicky Baumann. De foto is mij altijd bijgebleven en sindsdien ben ik blijven dromen om ooit dit koppel zelf eens te mogen fotograferen.

Barcelona – huwelijk reportage

Als jullie een huwelijk in Spanje boeken is het voor de fotoreportage altijd  een goed idee om het s’avonds te organiseren of een plaats in de schaduw te zoeken. Dit voor een beter comfort, en voor de kwaliteit van de foto’s. In de felle zon is het contrast immers zo groot dat de camera dit niet kan weergeven en het resultaat niet gaat zijn zoals gewenst. Deze fotoreportage ging van start rond 15u00. Het weer was perfect, met heel zacht licht zodat we onmiddellijk konden starten met fotograferen. Tegen de avond kwam de zon eventjes door de wolken. maar ook dit gaf een mooi resultaat op beeld.

Creatieve team This must be the place

‘This must be the place’ heeft werkelijk alles voor een adembenemende setting. Mooie rustieke stenen muren, een binnenplein om ‘u’ tegen te zeggen, een uniek plein met sfeerrijke verlichting en uitzicht op de heuvels. De gedroomde plek om een buitenceremonie te organiseren. Alles lijkt hier wel perfect. Het creatieve team van Manon en Christian hadden de locatie aangekleed met twee stationaries. De tafeldekking bestond uit een romantische kleurencombinatie van warme tinten rood, roze en oranje en paste heel goed bij de bruidskleding van het sympathieke koppel uit Amsterdam.

Super sympathiek koppel:

Het sympathieke koppel uit Amsterdam.  De reportage ging supervlot en spontaan. Je zag dat dit koppel al wat ervaring voor de camera had. Door het zachte licht waren we vrij om zonder probleem elk mooi plekje van de volledige locatie te verkennen. Ik ben zeer blij dat ik deze mooie en leuke dag heb mogen meemaken in zo’n droomsetting. De samenwerking met Manon en Christiaan was super en ik koester de uitzonderlijke fotoreportage met bijhorende fijne herinneringen die me voor altijd zullen bijblijven.

This must be the place Barcelona feestzaal Make-up bruid Barcelona Bruidsboeket roze tinten huwelijksjurk indoor Barcelona tegen stenen muur Bruidegom indoor op stoel This must be the place Barcelona feestzaal Spanje bruidskoppel Barcelona bruidegom draagt bruid in armen met bruidsboeket bruid voor houten poort This must be the place Barcelona This must be the place Barcelona bruidspaar juichtbruid met stro hoed voor houten poort Knuffel bruidspaar Barcelona huwelijk Tafeldecoratie met bloemen Feesttafel This must be the place Barcelona huwelijk Tafeldecoratie huwelijk Barcelona Feestafel Barcelona huwelijk bruidspaar voor lage eettafel Barcelona Bovenaanzicht Detail gezichten bruidspaar bruidegom laat bruid bijten in tros druiven Detail schoenen bruid Bruispaar zit aan lage eettafel Barcelona This must be the place Bruidspaar wandel op stenen trap Barcelona bruidegom zit op houten afscheiding bruidspaar staat voor poort bruidspaar dans op binnenplein this must be the place Barcelona Bruidspaar kust Barcelona Bruidspaar wandelt op plein feestzaal Barcelona This must be the place Bruidspaar wandelt feestzaal Barcelona landschap This must be the place Barcelona bruidspaar wandelt Bruispaar loopt op grasveld feestaal Barcelona Bruid wit op been bruidegom voor cactussen Barcelona This must be the place Barcelona feestaal zonsondergang

 

 

Share this story