Kirsten & RubenAbdij van Herkenrode

Tiendschuur Herkenrode:

Huwelijk Tiendschuur Herkenrode. Kirsten en Ruben begonnen met voorbereiding van hun huwelijk in de torenkamer van de Abdij van Herkenrode. Nadat de vriendinnen en de make-up klaar waren met het aankleden van de bruid ging met met de mini bus richting stadhuis Hasselt. Het oude stadhuis van Hasselt was een prachtig decor voor het wettelijke huwelijk. Na de plechtigheid op het stadhuis en lunch op de Abdij Herkenrode vertrokken we naar onze fotolocatie. Het tijdsschema was een beetje uitgelopen. Na wat overleggen besloten we toch naar de vooropgestelde locatie De Teut te gaan. En niet de nabijgelegen tuin van Herkenrode. De verweerde takken van de bonsai achtige bomen en het typische heidelandschap maken voor mij De Teut één van mijn favorite fotolocaties. Gelukkig was het droog, en waren op tijd terug om de dag verder te zetten.

Ceremonie:

Na de fotoshoot op de Teut volgde de binnenceremonie in de Abdij van Herkenrode. Het werd een heel emotionele en prachtige viering. Met pakkende speeches van familie en vrienden, en met de zichtbaar onvoorwaardelijke liefde van Kirsten en Ruben in de hoofdrol. Het binnenplein was vervolgens de ideale setting om eerst nog wat hapjes en drankje te serveren, en de rest van gasten voor het avondfeest in de feestzaal Tiendschuur Herkenrode te verwelkomen. Op een zonnige dag als deze komt deze locatie natuurlijk pas volledig tot zijn recht. De feestzaal zelf was prachtig aangekleed met zelfontworpen tafeldecoraties. En de grote feestzaal werd verlicht met een stijlvolle rose paarse verlichting. Het eten werd geserveerd in buffet vorm. Zodat alle gasten naar eigen smaak hun perfecte maaltijd konden samenstellen. Na het eten kon het dansfeest in de Tiendschuur in alle hevigheid losbarsten. De dag is perfect verlopen. En ik ben Kirsten en Ruben dan ook heel dankbaar dat ik hen mocht fotograferen op hun mooiste dag.

Bruidspaar in heide landschap De Teut Zonhoven aankleden bruid voorbereiding huwleijk bruid onder sluier First look voor poort Tiendschuur Voorgevel stadhuis Hasselt in zomer Bruidspaar zit in trouwzaal stadhuis Hasselt bruidspaar kust tijdens huwelijk trouwzaal stadhuis Hasselt bruid bruidegom wandelen door heide De Teut Zonhoven bruidspaar portret De Teut Zonhoven bruidspaar staat in heide De Teut Bruid bruidegom bij oude boom De Teut Zonhoven bruidsschoenen detail op De Teut Zonhoven Bruidspaar portret in heidelandschap De Teut Gebouw Abdij van Herkenrode Hasselt intrede binnenceremonie Abdij Herkenrode bruit met vader Binnen ceremonie huwelijk Abdij Herkenrode detail handen Abdij van Herkenrode ja woord binnenceremonie bruid bruidegom kussen binnenceremonie Abdij Herkenrode Hasselt Vrienden zingen binnenceremonie Abdij van Herkenrode huwelijk bruidspaar verlaat binnenceremonie Abdij van Herkenrode Hasselt Tiendschuur Herkenrode door raam Tiendschuur feestzaal bovenaanzicht verlichte tafels tafel dekking feesttafel huwelijk Tiendschuur Hasselt groepsfoto eretafel huwelijk Tiendschuur Hasselt aansnijden bruidstaart huwelijk Tiendschuur Hasselt Tiendschuur Herkenrode openingsdans bruid en bruidegom bruid bruidegom openingsdans Tiendschuur Hasselt gasten dansen op huwelijk Tiendschuur vriendinnen maken plezier dansfeest huwelijk huwelijk dansfeest Tiendschuur Hasselt