Charlotte & Collin – Tre Cime

Tre Cime – Dolomieten

Tre Come trouwreportage zonsopgang Italië
Dolomieten bruid en bruidegom loveshoot in bergen
Tre Cime loveshoot bij zonsopgang Dolomieten
Tre Cime bruidspaar als kleine silhouet in de bergen
Bruidspaar knuffelt Tre Cime loveshoot Italië
Tre Cime Dolomieten bruidspaar hand in hand
Dolomieten Italië trouwreportage bij zonsopgang
Huwelijksreportage Tre Cime zonsopgang dolomieten
Loveshoot Tre Cime Dolomieten bergen

In de betoverende Dolomieten in, waar de zon met zachte stralen de majestueuze Tre Cime verlicht, begon het liefdesverhaal van Charlotte en Collin te ontvouwen. Ze waren niet zomaar een paar avonturiers, maar een dynamisch duo van huwelijksfotograaf en huwelijksvideograaf, vastbesloten om hun eigen liefdesavontuur vast te leggen te midden van de adembenemende landschappen van Tre Come in de Dolomieten. Dit samen met

Het begon allemaal in het pittoreske Hotel Olimpia, waar we onze basis hadden opgeslagen voor deze romantische escapade. Collin, de altijd avontuurlijke ziel, had echter een kleine tegenslag. Zijn hand was gezwollen, het bleek nadien om een infectie te gaan die hij had opgelopen op zijn werk met het verzorgen van dieren. Een bezoek aan de spoedafdeling van het ziekenhuis stond op de planning voor de volgende dag, maar dit zou hun enthousiasme niet temperen.

De ochtend van hun fotoshoot bij Tre Cime brak aan met een symfonie van kleuren. De lucht kleurde zich langzaam van nachtblauw naar tinten van oranje en roze, terwijl de zon zijn eerste stralen over de majestueuze pieken wierp. Charlotte en Collin, gehuld in een prachtige trouwjurk en een elegant pak, schitterden als een stralend paar in het ochtendgloren.

De trouwjurk van Charlotte was een meesterwerk op zich. Een weelderige creatie van witte kant die de natuurlijke elegantie en het figuur van de bruid benadrukte. De zachte ochtendbries speelde met de stof terwijl Charlotte over de rotsachtige paden liep, haar blik gericht op de opkomende zon. Het was alsof de natuur zelf applaudisseerde voor dit prachtige schouwspel.

Collin, ondanks zijn gezwollen hand, straalde charme uit in zijn perfect passende pak. Het pak leek te zijn gemaakt om de contouren van zijn gestalte te omarmen, waardoor hij er ondanks de kleine hindernis uitzag als een knappe prins op zoek naar zijn prinses. Zijn vastberadenheid om de perfecte foto’s vast te leggen deed de pijn in zijn hand even vergeten.

Te midden van dit schitterende landschap van Tre Cime in de Dolomieten ontvouwde zich een unieke symbiose tussen de bruid en bruidegom, die niet alleen liefde deelden, maar ook een passie voor het vastleggen van liefdesverhalen van anderen. Charlotte, met haar camera als een verlengstuk van haar ziel, legde niet alleen de pracht van de Dolomieten vast, maar ook de puurheid van hun eigen liefde.

Collin, met zijn videocamera als een toverstaf, ving elk lachje en elke blik vol liefde op tussen de rotsachtige pieken. Zijn gezwollen hand leek even te vergeten dat het pijnlijk was terwijl hij zijn creativiteit de vrije loop liet gaan. Het was een dans van passie, vastgelegd tegen de adembenemende achtergrond van Tre Cime.

De sfeer was doordrenkt van romantiek, maar ook doordrongen van humor. Collin, altijd de grappenmaker, besloot om een onhandige pas te maken terwijl hij Charlotte in zijn armen hield voor een foto. Het resultaat was een moment van lichte paniek, gevolgd door hartelijk gelach. Het geluid van hun lach weerkaatste tegen de bergen, alsof de natuur zelf deelnam aan hun vreugde.

Terwijl de zon steeg en de ochtendmist langzaam optrok, werden Charlotte en Collin overspoeld door een gevoel van voldoening. Hun eigen liefdesverhaal, vastgelegd te midden van de majestueuze Tre Cime in de Dolomieten, was als een sprookje dat werkelijkheid werd. De gezwollen hand van Collin kon de glans van deze onvergetelijke ochtend niet overschaduwen.

Na de fotoshoot daalden ze af van de hoogten van Tre Cime, hand in hand, klaar voor het volgende hoofdstuk van hun avontuur. De weg naar het ziekenhuis kon wachten, want op dat moment waren ze vastbesloten om elk moment van hun eigen sprookje te koesteren. En zo eindigde de ochtend, doordrenkt van liefde, gelach en de magie van de Dolomieten.

Host: wayupnorth
Charlotte & Collin: shotsbycharlotte