Styled ShootLangbathsee lake – AustriaHannah & Hannes

Trouwen in het buitenland.

Trouwen in het buitenland is een trend. Veel koppels kiezen er voor om te breken met tradities en kiezen voor een bruiloft die ze volledig naar hun hand kunnen zetten. En ze kiezen voor een locatie in de bergen, op het platteland of op het strand. En als er een rechtstreekse vlucht wordt aangeboden via een goedkope vliegtuigmaatschappij, kunnen je gasten gemakkelijk naar je bruiloft.

Je trouwfoto’s zullen buitengewoon en origineel zijn.

Hoewel er in België heel wat locaties zijn, is de kans groot dat sommige van de gasten al weten waar u voor gekozen hebt om ja te zeggen. Als je een originele locatie wil. Steek je best de grens over. Indien jullie de mogelijkheid hebben om uw bruiloft nog een beetje verder te organiseren. Kunnen uw gasten wellicht ook een nieuwe regio ontdekken. Het hangt natuurlijk een beetje af van de locatie die je hebt gekozen. Maar als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een land als Oostenrijk, Zuid-Frankrijk, Griekenland, Italië of de Canarische eilanden om ja te zeggen. Zal het mogelijk zijn om absoluut prachtige fotoshoots te maken. Als je huwelijksfeest meerdere dagen duurt, vergeet dan niet je fotograaf mee te vragen, zodat hij de verschillenden locaties en gemoedstoestanden kan vastleggen.

Je budget zal niet verdrievoudigen.

Omdat een huwelijk in het buitenland gewoonlijk in een kleinere groep wordt gedaan. En omdat het budget hoger is dan een bruiloft in België zal je niet in staat zijn om een groot aantal gasten uit te nodigen. En niet alle familie leden zullen in staat zijn om de verplaatsing te doen. In tegenstelling van wat vaak wordt gedacht zal je budget niet verdrievoudigen ten opzichte van een ceremonie in België. Ten eerste omdat je minder mensen gaat uitnodigen, waardoor de kosten verlagen. Ten tweede omdat het niet essentieel is om ver te gaan. En ten derde is op sommige idyllische plekken de inrichting zelfvoorzienend. Een adembenemend panorama, een landelijke omgeving op het platteland, of een strandparadijs. Dit laat je toe om geen grote bedragen te besteden aan decoratie. Een paar bloemen en wat kleine details en je bent klaar !

Meer tijd om te genieten.

Het organiseren van een bruiloft met weinig  mensen betekent dat u veel meer tijd zal hebben om te genieten. Geen lange rijen om “handjes te schudden”. Je wordt alleen omringd door je familie en vrienden.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Trouwen in België kan magische en onvergetelijke momenten opleveren. Maar trouwen in het buitenland is nog een andere, nog intensere ervaring. Ben je in het buitenland getrouwd ? Of ben je van plan om het te doen. Laat het weten op deze blog post. Of laat je indrukken na

Seehotel das Trausee lake panorama bride write letter to groom preperationdetail liefdes brief huwelijk Oostenrijk trouwen buitenland first look meer Oostenrijk First look Austria Wedding Knuffel bruidspaar huwelijk Oostenrijk huwelijk buitenland Oostenrijk Traunsee Kerk Oostenrijk huwelijk Bride groom at Austria Churchbruidspaar op trap aan kerk Oostenrijk panorama Ebensee Oostenrijk aan meer bruidspaar aan houten schuur meer Oostenrijk detail bruidspaar knuffel voor schuur bruidspaar aan meer Oostenrijk intense pose bruidspaar meer Oostenrijk detail bruidspaar kus bruidspaar zit aan kade meer Oostenrijk bruidspaar spiegeling in water meer Oostenrijk bruidspaar op weg in woud Oostenrijk portret bruid met bruidsboeket in woud Oostenrijk detail wit bruidsboeket op rotsen in bos Oostenrijk trouwen in het buitenland Oostenrijk Bride groom kissing by Langbathsee lake Bride groom looking over Langbathsee lake Austria weddingPiggy bag pose winter huwelijk Oostenrijk Bride groom step on stone Austria lake weddingPiggy bag bride on groom wedding shoot Austria Groom hug bride by lake Austria