Hannah & Hannes – Oostenrijk

Trouwen-in-het-buitenland-natuur
Ebensee-hotel-bij-bergmeer
Huwelijksgelofte-met-bruisboeket-op-hotelkamer-Ebensee
Ebensee-hotel-bruidspaar-bij-bergmeer
Huwelijksgelofte-schrijven-Ebensee-hotelkamer
First-look-styled-shoot-Oostenrijk
First-look-bergmeer-Ebensee-Oostenrijk
Trouwen-in-het-buitenland-bergmeer-Ebensee
Trouwen-in-het-buitenland-trouwfoto-Oostenrijk
Ebensee-hotel-Oostenrijk
Bruidspaar-wandelt-naar-bruidsmeer
Ebensee-bruidspaar-voor-bergmeer
Ebensee-bruidspaar-bij-meer
Trouwen-in-het-buitenland-meer-Ebensee
Ebensee-dorp-Oostenrijk
Bruidspaar-trap-kerkje-Ebensee
Kerk-Ebensee-Oostenrijk
Boom-Ebensee
Trouwen-in-het-buitenland-trouwreportage-Ebensee
Bruidspaar-bij-meer-Ebensee-Oostenrijk
Trouwen-in-het-buiten-land-Ebensee-Oostenrijk
Langbathseen-bomen-met-zon
Bruid-Oostenrijk-Langbathseen
Bruidsboeket-huwelijk-op-rots-Langbathseen
Trouwen-in-het-buitenland-Langbathseen
Langbathseen-bergmeer-Oostenrijk
Langbathseen-bruidspaar-op-rots
Langbathseen-huwelijksreportage

Trend, trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is een trend. Veel koppels kiezen er voor om te breken met tradities en kiezen voor een bruiloft die ze volledig naar hun hand kunnen zetten. Ze kiezen voor een locatie in de bergen, op het platteland of op het strand. Dit hoeft niet altijd duur te zijn. Hoe zit het dan voor de familie en vrienden ? Als er een rechtstreekse vlucht wordt aangeboden via een goedkope vliegtuigmaatschappij, kunnen je gasten gemakkelijk naar je bruiloft.

Buitengewone en originele trouwfoto’s

Als je een originele locatie wil, steek je best de grens over. Een trouw in het buitenland  kan buitengewone en originele beelden opleveren, kijk maar naar de shoot van Hannah en Hannes in Oostenrijk. Een adembenemende omgeving, prachtige natuur en een mooi koppel. Indien jullie de mogelijkheid hebben om uw jullie bruiloft in detail te organiseren, dan kunnen uw gasten wellicht ook een nieuwe regio ontdekken.

Vergeet de fotograaf niet

De fotoreportage hangt natuurlijk een beetje af van de locatie die je hebt gekozen, maar als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een land als Oostenrijk, Zuid-Frankrijk, Griekenland, Italië of de Canarische eilanden voor jullie speciale dag, dan zal het mogelijk zijn om absoluut prachtige foto’s te maken. Als je huwelijksfeest meerdere dagen duurt, vergeet dan niet je fotograaf mee te vragen, zodat hij de verschillenden locaties en gemoedstoestanden kan vastleggen als mooie herinnering.

Je budget zal niet verdrievoudigen

Omdat een huwelijk in het buitenland gewoonlijk in een kleinere groep wordt gehouden, en omdat het budget hoger is dan een bruiloft in België, zal je niet in staat zijn om een groot aantal gasten uit te nodigen. Ook niet alle familieleden zullen in staat zijn om de verplaatsing te doen.

Budget:

In tegenstelling van wat vaak wordt gedacht zal je budget niet verdrievoudigen ten opzichte van een ceremonie in België. Ten eerste omdat je minder mensen gaat uitnodigen, waardoor de kosten verlagen. Ten tweede omdat het niet essentieel is om ver te gaan. En ten derde is op sommige idyllische plekken de inrichting zelfvoorzienend. Dit laat je toe om geen grote bedragen te besteden aan decoratie. Een paar bloemen en wat kleine details en je bent klaar ! Bovendien krijg je een adembenemend panorama, een landelijke omgeving op het platteland, of een strandparadijs.

Meer tijd om te genieten

Het organiseren van een bruiloft met kleine groep mensen betekent dat u veel meer tijd zal hebben om te genieten op jullie speciale dag. Geen lange rijen om “handjes te schudden”. Je wordt alleen omringd door je naaste familie en beste vrienden.

Weddingplanner

Als jullie willen trouwen in het buiten en niet alles zelf willen organiseren op een een vreemde locatie kan je om geen stress te hebben een weddingplanner onder de arm nemen. Met tonnen ervaring kunnen ze er voor zorgen dat niet alleen jullie trouwdag prachtig word. Maar ook alle dagen er om heen. Zodat jullie met de jullie vrienden en de hele familie samen kunnen genieten van het prachtige weer en locatie en jullie huwelijk een onvergetelijk moment word dat jullie nog lang kunnen koesteren. Trouwen in het buitenland is tijd om samen te genieten met iedereen die je dierbaar is en geeft jullie de kans om langer meerdere dagen samen door te brengen.

Trouwen in het buitenland. De mogelijkheden zijn eindeloos

Trouwen in België kan magische en onvergetelijke momenten opleveren, maar trouwen in het buitenland is nog een andere, nog intensere ervaring. Ben je in het buitenland getrouwd ? Of ben je van plan om het te doen? Laat het weten op deze blog post of voel je vrij om je ervaringen mee te delen.