Véronique & Tom – De Baenwinning

De Baenwinning

De Baenwinning, een authentieke hoeve uit de 18 eeuw was de feestzaal voor Véronique en Tom. De voorbereidingen starte bij het ouderlijk huis van de bruid. Na het haar en make-up en het aankleden van de bruidegom zou het koppel elkaar voor eerst ontmoeten in de tuin. Waarbij de bruid de bruidegom eerst op de schouder zou tikken en ze zich vervolgens konden omdraaien.

Gemeentehuis Diepenbeek

Na wat broodjes en drankjes ging het verder naar het gemeentehuis in Diepenbeek voor het wettelijk huwelijk. Na de ceremonie werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt op de trap van het gemeentehuis. Het was een mooie zomerse dag. Na de ceremonie gingen we naar Alden Biesen om wat foto’s te maken voor de huwelijksreportage.

Alden Biesen

Het was een warme zomerse dag en de zon scheen ongenadig hard. Daarom dat we zoveel mogelijk fotografeerden in de schaduw om het hard en  niet flatterend licht te vermijden. Véronique was al enkele maanden zwanger. Om haar en de toekomstige baby niet veel te belasten hebben we de fotoshoot beperkt in tijd. Alvorens verder te gaan naar de feestzaal.

Feestzaal De Baenwinning

Aangekomen aan de feestzaal stond de familie het koppel al op te wachten in de mooie tuin van de feestzaal waar het heerlijk genieten was in de schaduw. Er werden de lekkerste hapjes en drankjes geserveerd. We hebben ook gebruik gemaakt om nog enkele mooie groepsfoto’s te maken in de tuin. Het was moeilijk om de gasten uit de tuin te krijgen om het feest verder te zetten in de feestzaal. Tijdens het dansfeest was het dan ook een beetje een mix van mensen die graag buiten bleven, of de mensen die hun beste beentje voorzetten voor het dansfeest. Voor iedereen wat wils dus op deze fantastische dag.

Alden Biesen huwelijksreportage bruidspaar zit Voorbereiding make-up bruid huwelijk Huwelijk voorbereiding bruid checkt haar in spiegel Huwelijk voorbereiding bruidegom dichtknopen hemdsmouwen Huwelijk bruidegom dichtknopen vest bruid dichtknopen bruidsjurk huwelijk voorbereiding bruid spiegel Huwelijk first look in tuin Gemeentehuis Diepenbeek voorgevel Gemeentehuis Diepenbeek huwelijk bruidspaar in trouwzaal Gemeentehuis Diepenbeek huwelijk familie Gemeentehuis Diepenbeek huwelijk bruidsjongen brengt huwelijksringen Gemeentehuis Diepenbeek huwelijk uitwisselen huwelijksringen Gemeentehuis Diepenbeek bruidspaar kust Gemeentehuis Diepenbeek familie applaus Alben Biesen huwelijk bruidegom kust bruid Alden Biesen bruidspaar loopt hand in hand Alden Biesen bruidsboeket detail Alden Biesen huwelijksreportage bruidspaar bij kapel Alden Biesen bruidspaar wandelt De Baenwinning bruidspaar huwelijksreportage De Baenwinning feestzaal hoeve De Baenwinning huwelijk groepsfoto De Baenwinning huwelijk bruidspaar groet gasten De Baenwinning huwelijk familie receptie De Baenwinning asperges op bord huwelijk De Baenwinning huwelijk bruidskinderen De Baenwinning huwelijk bruidegom lacht De Baenwinning huwelijk feestzaal De Baenwinning gedekte feesttafel De Baenwinning bruidspaar in feestzaal De Baenwinning bruidsreportage in tuin De Baenwinning bruidspaar op schommel De Baenwinning huwelijk eretafel De Baenwinning dessertbuffet openingsdans bruidspaar huwelijk openingsdans huwelijk feestzaal huwelijk avondfeest gasten dansen huwelijk avondfeest ouders dansen De Baenwinning huwelijksparty De Baenwinning huwelijk dansfeest

Share this story