Lilly & Vic – Vol Gardena

Lillyred zonsopgang Val Gardena Dolomieten loveshoot in landschap
Lillyred loveshoot in Dolomieten
Vol Gardena Dolomieten zonsopgang loveshoot
Lilly en Vic loveshoot Dolomieten
Dolomieten bruidspaar bij meer
Val Gardena golden hour Lilly & Vic
Dolomieten zonsopgang bruidspaar in landschap
Dolomieten Lilly & Vic knuffel
Vol Gardena elopement Dolomieten
Dolomieten elopement bruidspaar in regen bij meer
Val Gardena speelse foto bruidspaar loveshoot
Vic bij meer in Dolomieten
Bruid met hoed kijkt over Val Gardena golden hour
Bruidspaar met hoed en pet in Val Gardena
Lilly en Vic kijken over berglandschap Val Gardena Dolomieten
Val Gardena bruidspaar hand in hand loveshoot
Dolomieten loveshoot in regen bij meer
Bruidspaar hand in hand meer Dolomieten
Bruidegom tilt bruid bij meer Dolomieten in regen bij meer
Koppel bij meer Dolomieten fotoreportage
Val Gardena zonsopgang Dolomieten bergtoppen

Vol Gardena – dolomieten

In de weelderige schoonheid van de Dolomieten, waar de zon zich met een knipoog terugtrekt achter de majestueuze pieken van Vol Gardena, speelde zich het liefdesavontuur van Lilly en Vic af. Dit was geen gewone fotoshoot, maar een elopement shoot – een romantisch escapade tussen twee mensen die niet alleen dol waren op elkaar, maar ook op het vastleggen van de liefdesverhalen van anderen. Welkom bij de wervelende wereld van Lilly en Vic, de eigenaars van het fotografiebedrijf Lillyred in het betoverende Lake Como, waar romantiek gedijt en humor altijd de hoofdrol speelt.

Vic, die een sprekende gelijkenis vertoont met niemand minder dan George Clooney, straalt charme uit alsof het zijn tweede natuur is. Met zijn scherpe gevoel voor humor en een camera als een verlengstuk van zijn arm, betoverde hij niet alleen Lilly maar ook het betoverende Vol Gardena. Terwijl ze zich klaarmaakten voor hun elopement shoot, was de lucht gevuld met anticipatie en een vleugje ondeugendheid.

Lilly, een expressieve ziel met een passie voor het vastleggen van emoties, stond te popelen om de schoonheid van Vol Gardena in beelden te vangen. Haar ogen schitterden van opwinding terwijl ze Vic aankeek, wetende dat deze fotoshoot niet alleen hun liefde zou vastleggen, maar ook een stukje van hun eigen verhaal zou vertellen.

De avond begon als een sprookje, met de laatste stralen van de zon die de bergen kusten en het meer van Vol Gardena in een gouden gloed hulden. Lilly, gehuld in een betoverende jurk die haar vreugde weerspiegelde, en Vic, onweerstaanbaar knap in zijn op maat gemaakte pak, leken uit een filmset te zijn gestapt. De Dolomieten werden het decor voor hun liefdesverhaal.

Terwijl ze langs de oevers van het meer wandelden, begon het onverwachts te regenen. Maar in plaats van hun elopement shoot te verpesten, voegde de regen een vleugje magie toe. De druppels weerkaatsten het zachte avondlicht en creëerden een romantisch sfeer die de foto’s een betoverend effect gaven. Lilly, met haar expressieve gezichtsuitdrukkingen, danste door de regen alsof ze de hoofdrol speelde in een romantische komedie.

Vic, met zijn droge humor en oog voor perfecte shots, maakte van de regenachtige wending een onvergetelijk moment. “Wie zei dat een beetje regen de liefde niet opwindender kan maken?” grinnikte hij terwijl hij Lilly in zijn armen nam voor een kus onder de druppels. Het was alsof de natuur zelf deelnam aan hun liefdesverhaal, de regen als een zegen voor hun elopement shoot.

Als eigenaars van Lillyred in Lake Como, Italië, waren Lilly en Vic niet alleen professionals in het vastleggen van liefdesverhalen, maar ook experts in het creëren van hun eigen onvergetelijke momenten. Hun liefde voor elkaar en hun werk straalde af op elke foto, en de Dolomieten van Vol Gardena waren getuige van een liefdesverklaring die door de bergen weerklonk.

Naarmate de zon definitief achter de bergtoppen verdween en de avond viel over Vol Gardena, omarmden Lilly en Vic de romantiek die de Dolomieten te bieden hadden. Hun elopement shoot was niet alleen een ode aan hun liefde, maar ook aan de schoonheid van de natuur en de onverwachte momenten die het leven kleur geven.

En zo eindigde de avond, doordrenkt van romantiek, humor en de magie van Vol Gardena, als een nieuw hoofdstuk in het liefdesverhaal van Lilly en Vic. Een verhaal dat niet alleen op de pixels van een scherm leeft, maar ook in het kloppende hart van de Dolomieten en de herinneringen van twee geliefden die samen een leven van liefde en avontuur delen.

Wat een eer en genoegen om Lilly en Vic te mogen fotograferen in de prachtige setting van Val Gardena. Ga zeker ook eens een kijkje nemen op de toonaangevende website van deze internationaal gerenommeerde fotografen. Toch zal vooral mij vooral de warme vriendelijke charme van Lilly en Vic bijblijven. Bedankt Lilly en Vic

Host: wayupnorth
Lilly & Vic: Lillyred