Vragen:

Hoeveel tijd moeten wij voorzien de foto’s ?

Reken op minstens een uurtje voor de fotoshoot. Zonder verplaatsingen.
Als jullie graag familiefoto’s willen kunnen jullie hier voor 15-30 minuten inplannen.
Jullie kunnen natuurlijk nog wat extra foto momenten voorzien gedurende dag.

Hoe vinden wij een geschikte fotolocatie ?

Overleg tijdig met mij om de geschikte fotolocaties te vinden ! Stuur wat voorbeeld foto’s op die je leuk vindt. Voor als het regent kunnen jullie ook best een mogelijke binnenlocatie voorzien. Het mooiste licht is 2 uur voor zonsondergang.

Krijgen wij alle foto’s in hoge resolutie zonder watermerk ?

Ja. Al de foto’s worden geleverd in de hoogste resolutie, en zonder watermerk.

Wanneer zullen de foto’s klaar zijn ?

Je mag rekenen dat de foto’s zullen klaar zijn binnen een 3 tal weken.

En als je ziek wordt ?

Ik heb een netwerk van fotografen waar ik kan op terugvallen om mij uit de nood te helpen.

Moeten wij de fotograaf op de gastenlijst zetten ?

Graag maar geen verplichting. Het is moeilijk om een lunchpakket voor een volledige dag mee te nemen naast alle fotomateriaal wat ik al meedraag. Het probleem met artiesten eten is dat het dikwijls geserveerd wordt in een aparte ruimte. Hierdoor wordt ik geruime tijd afgesloten van het feest en zal ik verschillende onderdelen van het feest niet kunnen fotograferen. 

Met welk materiaal werk jij ?

Professioneel canon materiaal (canon 5D mark iv) + de nodige backup. Ik werk graag met lichtgevoelige vaste pro lenzen. Op de receptie gebruik ik radio gestuurde flitsen.

Wat voor kleding draag jij ?

Ik probeer mij zo veel mogelijk in het zwart te kleden. Zo loop ik er altijd deftig gekleed bij. 

Ontwerp jij ook albums ?

Ja, hiervoor werk ik samen met Asuka book of Floricolor. Maar een andere leverancier kan natuurlijk ook.

Fotografeer je ook in zwart-wit ?

Alle foto’s worden in kleur genomen. Maar kunnen later eventueel worden omgezet naar zwart-wit.

Doe je ook verlovingsshoots ?

Zeker, het voordeel is dat jullie al wat kunnen wennen aan het fotograferen. En we rustig kunnen werken op een mooie locatie. De foto’s kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor huwelijksuitnodigingen.

Vraag jij een voorschot ?

De datum is pas definitief geboekt na het betalen van 1/3 van het totaal bedrag. Waarna u een bewijs van betaling ontvangt. De rest van het bedrag dient pas betaald te worden bij het afhalen van de foto’s.

Bijkomende vragen?

Als jullie verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.