Jishi & Martijn – Watt 17

Watt 17 – huwelijk Jishi en Martijn

Als feestzaal hadden Jishi en Martijn voor Watt 17 in Beringen gekozen, terwijl het burgerlijk huwelijk zou plaats vinden in het mooie Leuven.

Voorbereiding

Eenmaal aangekomen in de hal van hun appartement  in Leuven had ik  mijn eerste ontmoeting met de moeder van de bruid. Jishi was nog steeds niet ter plaatse. De voorbereiding bij de kapper was ruim uitgelopen, waardoor we achter liepen op onze planning. Gelukkig gingen de make-up en het aankleden van de bruid vlotjes en konden we na de first-look verder richting de foto locatie.

Kruidtuin Leuven

Tijdens het aangename kennismakingsgesprek hadden we er samen voor gekozen om in de voormiddag in de kruidtuin in Leuven te fotograferen. Zo hadden we een prachtige locatie vlakbij en konden we het volle zonlicht op de middag vermijden. Omwille van deze reden raad ik mijn koppels ook altijd aan om de fotoreportage s’morgens of s’avonds te plannen. De kruidtuin is een toffe locatie met veel afwisseling van setting, waardoor het fotograferen vlot verliep. Na een wandeling door het park, gingen we een kijkje nemen in de grote serre met mooie palmbomen, om tenslotte te eindigen bij een pittoresk vijvertje en de kleine, maar charmante serre.

Op zoek naar mooi licht

Het zachte ochtendlicht was prachtig en gaf dan ook het beoogde resultaat voor deze shoot. Het samenwerken met Jishi en Martijn was heel leuk. Ze stelden zich volledig open voor de camera en de liefde tussen deze twee mooie personen was duidelijk zichtbaar.

Stadhuis Leuven

Omwille van deze reden raad ik mijn koppels ook altijd aan om de fotoreportage s’morgens of s’avonds te plannen. De kruidtuin is een toffe locatie met veel afwisseling van setting, waardoor het fotograferen vlot verliep.
Na een wandeling door het park, gingen we een kijkje nemen in de grote serre met mooie palmbomen, om tenslotte te eindigen bij een pittoresk vijvertje en de kleine, maar charmante serre. Het zachte ochtendlicht was prachtig en gaf dan ook het nodige/beoogde resultaat voor deze shoot. Het samenwerken met Jishi en Martijn was heel leuk. Ze stelden zich volledig open voor de camera en de liefde tussen deze twee mooie personen was duidelijk zichtbaar.

Feestzaal Watt 17

De hippe zaal Watt 17 paste perfect bij het jonge koppel. Na een korte reportage in een zaal in het oud gedeelte van het mijngebouw van Beringen en het maken van wat groepsfoto’s, kon het feest beginnen. Eerst werden er hapjes geserveerd en konden Jishi en Martijn de gasten verwelkomen op het mooie binnenplein voor de feestzaal. De moderne zaal was mooi en gezellig aangekleed. Na enkele presentaties van vrienden en lovende speeches werd de dag afgesloten met een geweldig dansfeest.

portret bruidspaar serres kruidtuin Leuven First look huwelijk Kruidtuin Leuven bruidspaar knuffel huwelijksreportage bruidspaar tuinbank kruidtuin Leuven kruidtuin Leuven bruidspaar kus voorhoofd bruidsboeket wit en rood bruidspaar pad kruidtuin Leuven bruid rust op borst bruidegom bruidegom knuffel bruid kruidtuin Leuven bruidspaar wandelt serres kruidtuin Leuven bruidspaar hand in hand serre kruidtuin Leuven bruidspaar bank vijver kruidtuin Leuven bruidspaar tuinbank tuin Leuven armknuffel bruid kruidtuin Leuven bruidegom kust Indische bruid burgemeester spreekt bruidspaar bruidspaar kust trouwzaal stadhuis Leuven bruidsmeisje overhandigt huwelijksringen stadhuis Leuven bruidspaar tekent huwelijksakte stadhuis Leuven bruid broer stadhuis Leuven bruid open armen kind stadhuis Leuven bruid lieve blik blond meisje stadhuis Leuven bruidspaar bellen blazen stadhuis Leuven Indische bruid toont huwelijkringen piggy bag bruidspaar huwelijk bruidspaar ontvangt gasten Watt 17 Watt 17 feestzaal Beringen Indische gasten feestzaal Watt 17 huwelijk verlichte feestzaal Watt 17 Beringen groepsfoto eretafel met bruidspaar Watt 17 openingsdans bruidspaar huwelijk feestzaal Wat 17 openingsdans gemengd bruidspaar Watt 17 dansende gasten huwelijk Watt 17 Beringen bruid dans gast huwelijk Beringen bruidspaar dansvloer Watt 17 huwelijk gasten dansen dansvloer huwelijk bruid vrienden huwelijk Watt 17 Beringen Watt 17 koppel danst viering verjaardag vriend dansvloer Watt 17

Share this story