Jishi & Martijn – Watt 17

portret bruidspaar serres kruidtuin Leuven
First look huwelijk
Kruidtuin Leuven bruidspaar knuffel
huwelijksreportage bruidspaar tuinbank kruidtuin Leuven
kruidtuin Leuven bruidspaar kus voorhoofd
bruidsboeket wit en rood
bruidspaar pad kruidtuin Leuven
bruid rust op borst bruidegom
bruidspaar wandelt serres kruidtuin Leuven
bruidspaar hand in hand serre kruidtuin Leuven
bruidspaar bank vijver kruidtuin Leuven
bruidspaar tuinbank tuin Leuven
armknuffel bruid kruidtuin Leuven
bruidegom kust Indische bruid
burgemeester spreekt bruidspaar
bruidspaar kust trouwzaal stadhuis Leuven
bruidsmeisje overhandigt huwelijksringen stadhuis Leuven
bruidspaar tekent huwelijksakte stadhuis Leuven
bruid broer stadhuis Leuven
bruid open armen kind stadhuis Leuven
bruid lieve blik blond meisje stadhuis Leuven
bruidspaar bellen blazen stadhuis Leuven
Indische bruid toont huwelijkringen
bruidspaar ontvangt gasten Watt 17
Watt 17 feestzaal Beringen
verlichte feestzaal Watt 17 Beringen
groepsfoto eretafel met bruidspaar Watt 17
openingsdans bruidspaar huwelijk feestzaal Wat 17
openingsdans gemengd bruidspaar Watt 17
dansende gasten huwelijk Watt 17 Beringen
bruid dans gast huwelijk Beringen
bruid vrienden huwelijk Watt 17 Beringen
gasten dansen dansvloer huwelijk
Watt 17 koppel danst
viering verjaardag vriend dansvloer Watt 17

Watt 17 – Huwelijk Jishi en Martijn

Als feestzaal hadden Jishi en Martijn voor Watt 17 in Beringen gekozen, terwijl het burgerlijk huwelijk zou plaats vinden in het mooie Leuven.

Voorbereiding

Eenmaal aangekomen in de hal van hun appartement  in Leuven had ik  mijn eerste ontmoeting met de moeder van de bruid. Jishi was nog steeds niet ter plaatse. De voorbereiding bij de kapper was ruim uitgelopen, waardoor we achter liepen op onze planning. Gelukkig gingen de make-up en het aankleden van de bruid vlotjes en konden we na de first-look verder richting de foto locatie.

Kruidtuin Leuven

Tijdens het aangename kennismakingsgesprek hadden we er samen voor gekozen om in de voormiddag in de kruidtuin in Leuven te fotograferen. Zo hadden we een prachtige locatie vlakbij en konden we het volle zonlicht op de middag vermijden. Omwille van deze reden raad ik mijn koppels ook altijd aan om de fotoreportage s’morgens of s’avonds te plannen. De kruidtuin is een toffe locatie met veel afwisseling van setting, waardoor het fotograferen vlot verliep. Na een wandeling door het park, gingen we een kijkje nemen in de grote serre met mooie palmbomen, om tenslotte te eindigen bij een pittoresk vijvertje en de kleine, maar charmante serre.

Op zoek naar mooi licht

Het zachte ochtendlicht was prachtig en gaf dan ook het beoogde resultaat voor deze shoot. Het samenwerken met Jishi en Martijn was heel leuk. Ze stelden zich volledig open voor de camera en de liefde tussen deze twee mooie personen was duidelijk zichtbaar.

Stadhuis Leuven

Omwille van deze reden raad ik mijn koppels ook altijd aan om de fotoreportage s’morgens of s’avonds te plannen. De kruidtuin is een toffe locatie met veel afwisseling van setting, waardoor het fotograferen vlot verliep.
Na een wandeling door het park, gingen we een kijkje nemen in de grote serre met mooie palmbomen, om tenslotte te eindigen bij een pittoresk vijvertje en de kleine, maar charmante serre. Het zachte ochtendlicht was prachtig en gaf dan ook het nodige/beoogde resultaat voor deze shoot. Het samenwerken met Jishi en Martijn was heel leuk. Ze stelden zich volledig open voor de camera en de liefde tussen deze twee mooie personen was duidelijk zichtbaar.

Feestzaal Watt 17

De hippe zaal Watt 17 paste perfect bij het jonge koppel. Na een korte reportage in een zaal in het oud gedeelte van het mijngebouw van Beringen en het maken van wat groepsfoto’s, kon het feest beginnen. Eerst werden er hapjes geserveerd en konden Jishi en Martijn de gasten verwelkomen op het mooie binnenplein voor de feestzaal. De moderne zaal was mooi en gezellig aangekleed. Na enkele presentaties van vrienden en lovende speeches werd de dag afgesloten met een geweldig dansfeest.