Yolanda & Simon – Wijnkasteel Genoelselderen

Wijnkasteel Genoelselderen

Wijnkasteel Genoelselderen als locatie een huwelijk ? Een droom die uitkwam voor Yolanda en Simon. Voor de huwelijksreportage hadden Yolanda en Simon al een fotoreportage geboekt midden in de natuur van Zonhoven, samen met hun geliefde windhonden. Deze mochten er ook bij zijn op hun mooiste dag. Niet alleen tijdens de voorbereiding. Maar ze namen ook een belangrijke plaats in tijdens de ceremonie en mochten even mee voor een paar portretten tijdens de huwelijksreportage.

Stadhuis Hasselt

Na de voorbereidingen ging het verder richting stadhuis in Hasselt. Toch een van de mooiste trouwzalen in Limburg om te huwen. De huwelijksceremonie zou nadien plaatsvinden in de tuin van het Wijnkasteel Genoelselderen.

Huwelijk in het Wijnkasteel Genoelselderen

Tijdens de lunch kon natuurlijk ook geproefd worden van de heerlijke wijn van het kasteel zelf. Hierna volgde de buitenceremonie in de tuin van het kasteel. Met het wijnkasteel op de achtergrond. Een setting om u tegen te zeggen. Yolanda en Simon zijn niet alleen super lieve mensen, maar ook heel grote dierenliefhebbers. Hun geliefde windhonden maakten dan ook wezenlijk onderdeel van de buitenceremonie. Na de ceremonie konden we gebruik maken van de prachtige tuinen en wijngaarden van het kasteel voor de huwelijksreportage. Humor is nooit ver weg in de relatie en omgang met Yolanda en Simon. De sfeer tijdens de shoot was dan ook heel ontspannen. Waarbij ik het koppel eerder moest intomen i.p.v. aan te moedigen. Hierna kon iedereen genieten van een welverdiende receptie in de rozentuin op het binnenplein van het kasteel. Alweer onder begeleiding van de heerlijke wijn van het wijnkasteel. Om alles compleet te maken was er ook stijlvolle live muziek voorzien met een groot ‘cool gehalte’.

Dansfeest Wijnkasteel

Het dansfeest werd tenslotte ingezet door hilarische dansklassieker uitgekozen door Simon. Nog maar eens een extra toets van humor en sfeer op deze sprookjesachtige dag. Trouwen op een wijnkasteel ? Jullie zien dat jullie hiervoor niet naar het buitenland hoeven te gaan. Bedankt Yolanda en Simon. Jullie hebben voor altijd een onvergetelijke indruk nagelaten en ik zou de dag zo helemaal opnieuw willen doen.

 

Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar in tuin Stadhuis Hasselt bruidspaar trouwzaal Stadhuis Hasselt trouwzaal huwelijk Stadhuis Hasselt Schepen speech trouw Stadhuis Hasselt bruidsboeket Stadhuis Hasselt bruidspaar kust Stadhuis Hasselt trouwzaal tekenen huwelijk Stadhuis Hasselt bruidegom groet familie Stadhuis Hasselt bruid groet vader Stadhuis Hasselt uittrede huwelijk via trap Wijnkasteel Genoelselderen trouwlocatie Wijnkasteel Genoelselderen uittrede buitenceremonie Wijnkasteel Genoelselderen intrede buitenceremonie Wijnkasteel Genoelselderen intrede met bruidsmeisje Wijnkasteel Genoelselderen buitenceremonie huwelijk Wijnkasteel Genoelselderen buitenceremonie huwelijk windhond bruidspaar buitenceremonie speech vriend huwelijk Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar buitenceremonie zomer Wijnkasteel Genoelselderen live muziek buitenceremonie huwelijk Buitenceremonie wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar ja-woord Wijnkasteel Genoelselderen uitwisselen huwelijksringen Buitenceremonie huwelijk Wijnkasteel Genoelselderen familie Ja-woord buitenceremonie huwelijk Wijnkasteel Genoelselderen buitenceremonie wijnkasteel Genoelselderen zomer Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar kust Wijnkasteel Genoelselderen uittrede bruidspaar confetti Wijnkasteel Genoelselderen met witte bruidswagen Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar wandelt in tuin Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar windhonden Wijnkasteel Genoelselderen huwelijksreportage zomer balkon Bruidspaar voor deur wijnkasteel Genoelselderen Bruidspaar met bruidsboeket Bruidspaar op balkon Wijnkasteel Genoelselderen Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar voor schuur Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar wandelt in dreef Wijnkasteel Genoelselderen huwelijksreportage in wijngaarden Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar wandelt tussen wijngaarden Wijngaarden wijnkasteel Genoelselderen met bruidspaar Wijnkasteel Genoelselderen trouwreportage koppel Wijnkasteel Genoelselderen Kasteel Wijnkasteel Genoelselderen bruidspaar wandelt van trap bruidspaar juicht wijnkasteel Genoelselderen Wijnkasteel Genoelselderen receptie rozentuin huwelijk  live muziek tuin huwelijk huwelijk receptie tuin wijnkasteel Wijnkasteel Genoelselderen receptie rozentuin huwelijk Wijnkasteel Genoelselderen openingsdans bruidspaar huwelijk dansfeest ouders bruid danst met vader Wijnkasteel trouwfeest gasten dansen bruidspaar dansthuwelijk gasten dansen bruidspaar plezier dansfeest

Share this story