Joe & Sabrina – Oostenrijk

Oostenrijk Winter wedding

Een romantische en adembenemende ‘Winter wedding’. Als je denk dat er niets romantischer is dan sneeuwtapijt, dan is het misschien een goed idee om een winter wedding te overwegen. Voor deze shoot ben ik als fotograaf  met  Joe en Sabrina naar Langbathsee met de wagen naar Oosterijk getrokken. We verbleven in Seehotel Das Traunsee, met een prachtige ligging aan het meer. Ook het eten was er voortreffelijk. Als hotel is het zeker een aanrader om samen te genieten van een heerlijke maaltijd met een adembenemend uitzicht over het meer.

Langbathsee

Het eerste deel van onze shoot ging door aan het Langbathsee meer. Het was een zonnige dag waardoor je de sneeuw op de bergtoppen goed kon zien. De fotoshoot was in november en vermits de winters over het algemeen wat opschuiven, was er op de lager gelegen delen nog geen sneeuw. Om toch een mooi sneeuwtapijt te zien, moesten we de skilift naar de Feuerkogel skipiste nemen. Na een lekker warme tas soep waren we dan ook klaar voor dit avontuur.

Winter wedding – Feuerkogel

Als je aan een winter wedding denkt, dan denk je aan sneeuw en koude. Eenmaal bovengekomen leek het wel of we in een andere wereld terecht waren gekomen. Er lag voldoende sneeuw, maar er stond ook een ijzige wind. Dit maakte het niet gemakkelijk om te poseren in een bruidsjurk. Tussen de sessies door was het noodzakelijk om ons op te warmen aan een warme tas chocolade melk. Het was een hele uitdaging om deze shoot in de koude sneeuw te doen.  Ik ben dan ook blij dat er beelden bij zijn die tot mijn persoonlijke favorieten behoren. Met dit koppel zou ik graag in toekomst nog eens samenwerken voor een reportage.

Sabrina en Joe

Sabrina en Joe zijn een ongelooflijk koppel. Supervriendelijk en heel sympathiek. Ik ben blij dat we ook na de shoot nog regelmatig contact hebben met elkaar.
Dit toffe koppel heeft het er ondanks de extreme koude super vanaf gebracht. Bedankt om de koude te trotseren !

Langbathsee lake view Couple standing on rock in lake Austria Couple hug at lake AustriaWedding couple on rock LakeWinter lake wedding Austria EbenseeReflection mountain in Langbathsee lake Wedding couple hug on rock AustriaDestination wedding lake Ebensee Hug on rock lake Austria Groom kiss bride on rock lake AustriaSwing dance at lake Ebensee Austria Destination wedding lake Austria LangbathseeCouple standing ski piste Austria

wedding on snowy mountain feurkogel Austria

Winter wedding Austria feurkogel ski

Share this story