Styled ShootFeurkogel – AustriaSabrina & Joe

Winter wedding:

Winter wedding. Als je denk dat er niets romantischer is dan sneeuwtapijt is het misschien een goed idee om een winter wedding te overwegen.  Voor deze shoot ben ik als fotograaf  met  Joe en Sabrina naar Langbathsee met de wagen naar Oosterijk getrokken. We verbleven in Seehotel Das Traunsee, met een prachtige ligging aan het meer. Ook het eten was er voortreffelijk. Als hotel is het zeker een aanrader om samen te genieten van een heerlijke maaltijd met een adembenemend uitzicht over het meer. De foto-shoot was in november. En vermits de winters over het algemeen wat opschuiven, was er op de lager gelegen delen nog geen sneeuw. Daarvoor hebben we de skilift naar de Feuerkogel skipiste moeten nemen. Het eerste deel van de shoot was aan het Langbathsee meer. Het was een zonnige dag, en je kan de sneeuw zien op de bergtoppen. Na een lekker warme tas soep waren we klaar om de ski-lift te nemen.

Winter wedding – Feuerkogel:

Als je aan een winter wedding denkt, dan denk je aan sneeuw. Eenmaal bovengekomen leek het wel of we in een andere wereld terecht waren gekomen. Er lag voldoende sneeuw, maar er stond ook een ijzige wind. Dit maakte het niet gemakkelijk om te poseren in een bruidsjurk. Tussen de sessies door was het noodzakelijk om ons op te warmen aan een warme tas chocolade melk. Sabrina en Joe zijn een ongelooflijk koppel. Super vriendelijk en heel sympathiek. En ook na de shoot hebben we nog regelmatig contact. Ik ben dan ook blij dat er beelden bij zijn die tot mijn persoonlijke favorieten behoren. En het is een koppel waar ik ook in toekomst nog eens graag mee zou willen samenwerken voor een reportage. Joe en Sabrina hebben het ondanks de extreme koude super vanaf gebracht. Bedankt om de koude te trotseren !

Langbathsee lake view Couple standing on rock in lake Austria Couple hug at lake AustriaWedding couple on rock LakeWinter lake wedding Austria EbenseeReflection mountain in Langbathsee lake Wedding couple hug on rock AustriaDestination wedding lake Ebensee Hug on rock lake Austria Groom kiss bride on rock lake AustriaSwing dance at lake Ebensee Austria Destination wedding lake Austria LangbathseeCouple standing ski piste Austria

wedding on snowy mountain feurkogel Austria

Winter wedding Austria feurkogel ski