Kirsten & Sander – La Butte aux Bois

Winterhuwelijk in La Butte aux Bois

Kirsten en Sander kozen voor een winterhuwelijk in La Butte aux Bois. Geen groot onpersoonlijk feest met veel toeters en bellen. Maar wel om samen met familie en hun beste vrienden te genieten in een historisch landgoed  en gastronomische hotspot. Gelegen aan de ingang van het Nationaal park Hoge kempen. En hier hun gasten kunnen te verwennen met grote klasse.

Natuurliefhebbers

Tijdens het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat het geen gewoon huwelijk zou worden. Kirsten en Sander zijn grote natuurliefhebbers en ze zouden het dan ook fijn vinden om de foto reportage te laten doorgaan in de bossen van het Nationaal park Hoge kempen. Ze hielden erg van de sfeer van mijn fotoreportage in Oostenrijk die ik een tijdje geleden heb gemaakt in Ebensee. In plaats van de klassieke openingsdans en groot dansfeest koos het koppel voor een intiemer dansfeest met live band. Om er zo een dag van de maken die puur in het teken stond van genieten.

Winterhuwelijk

Niets zo gezellig als een winterhuwelijk rond de kersttijd in een groot natuurpark. Omdat de dagen erg kort zijn was is ruim op tijd op de locatie aanwezig om al wat foto’s van de omgeving en details van de feestzaal te fotograferen. Die ik later eventueel kon gebruiken als scène setting. Onze eerste kennismaking was toen Kirsten en Sander aan het genieten waren hun ontbijt.

Voorbereiding

Hierna konden we starten met de voorbereidingen in een kamer met prachtig zicht op de winterse tuin van La Butte aux Bois. De first look hebben we dan ook gepland in de prachtige tuin.  Hun styling en kleurcombinaties paste perfect voor deze winterse setting.

Winters weer

Er werd al enkele dagen storm en regen voorspeld. Gelukkig was er uiteindelijk niet echt sprake van een storm. Maar we hebben gelukkig optimaal gebruik kunnen maken van het half uurtje droog weer gedurende de dag. Op het einde van de reportage was de regen te hevig, en zijn we terug naar binnen te gaan. Om te genieten van een lekker kopje thee en koffie. Zo was er ook voldoende tijd voor het koppel om zich klaar te maken voor de buitenceremonie. Hierna was het genieten van de sublieme keuken. De avond werd tenslotte afgesloten met een live band. Bedankt Kirsten en Sander dat ik getuigen mocht zijn van jullie mooiste dag !

 

bruidspaar wandelt bos La Butte aux Bois La Butte aux bois winter Schoenen bruidegom huwelijk dichtknopen das winterhuwelijk voorbereiding bruidegom Aankleden bruid winterhuwelijk First look bruidspaar winterhuwelijk Winters bruidsboeket winterhuwelijk first look Winterhuwelijk La Butte aux Bois inkom Fotoreportage bruidspaar La Butte aux Bois knuffel bruidspaar bos La Butte aux Bois Bruidspaar knuffel in regen Bruidspaar La Butte aux Bois huwelijksreportage La Butte aux Bois bruidspaar juicht winterhuwelijk tuin winters bruidsboeket Bruidegom draagt bruid winterhuwelijk bruidspaar La Butte aux Bois kust bruidspaar siergrassen winterhuwelijk Winterhuwelijk La Butte aux Bois binnenceremonie winterhuweljk bruid intrede vader binnenceremonie binnenceremonie winterhuwelijk La Butte aux Bois ouders binnenceremonie emotie La butte aux Bois bruidspaar lacht binnenceremonie ringen uitwisselen binnenceremonie La Butte aux bois bruidspaar kust binnenceremonie La butte aux Bois uittrede bruidspaar La Butte aux Bois winterhuwelijk La Butte aux Bois avondopname feestzaal Bruidsmeisje feestzaal winterhuwelijk Tafeldekking winterhuwelijk La Butte aux Bois feestzaal aankleding winterhuwelijk La Butte aux Bois bruidsmeisjes dragen krijtbord menu winterhuwelijk groepsfoto gasten eretafel muzikanten met bruidsmeisjes voorstelling openingsdans bruidspaar winterhuwelijk La Butte aux Bois gasten dansfeest winterhuwelijk bruidspaar plezier La Butte aux Bois bruidegom juicht met vrienden dansvloer bruid danst met moeder Lanaken bruidspaar uitbundig dans bruidspaar met live band

Share this story